torstai 11. lokakuuta 2018

Paketillinen kumeja


Tänää oli sitte aktiivisista liikuntahommista ns. "Välipäivä". Välipäivän ratoksi lähin kävelemään Torreviejan keskustaan. Ensimmäiseksi piti kuitenki tehä valmiiksi päivän työt.

Tän päivän tärkein homma oli ostaa kiinanmieheltä pyyhekumi. No sen ostaminen oli sitte ongelmallista, ku en tienny mikä se on espanjaksi, ja englantiakaan kukaan kiinamiehistä, eikä -naisistakaan isossa kaupassa osannu. No kyl se siitä selvisi, ja nyt mieki sen tiijen. Ostin koko paketillisen kumeja, ja ne asettelin mörskällä joka pöyvännurkkaan, jotta ei tarvii niitä haeskella enää. Työt tuli tehtyy, ja loppupäiväksi otin vapaata.

Kävelin Kahvillaan munkkikahville. Kahvin verran rutisin tuttujen kanssa turhuuksia, ja jatkoin rantaa myöten keskustaan. Siintä mänin sataman kautta, edelleen rantaa pitkin aina Dialprixiin saakka. Sieltä ostin pari tölkkiä juomaa, patongin ja pari banaania hinnalla 1.90€.

Jatkoin hikistä vapaapäivääni kävelemällä sitte yhelle monista Uunon voimailusaleista. Siellä ei sisäänpääsymaksuja tunneta, ja ilmastointi pelaa, eikä pieru, eikä hikikään haise, jos malttaa olla omia kamppeitaan nuuhkimatta. Siinä tein normisetin, ja vähän ylimäärästäki telineissä, ja koneissa.

Jatkoin viimekeväisen mörskäni ohitte ja poikkesin toisille kahveille monivuotisen ystäväni kera espanjankuppilaan. Cafe con leche (=maitokahvi) ja Cortado sin Cafeina (=vähä lyhkäsempi kahvi ilman kofeiiniä) makso 2,20€. Pari tuntii siinä vierähti ripeesti jutustellessa, ja tuli siihe sitte vahvistukseksi muitaki henkilöitä. Jatkoin patikointia mörskälle, ja sitte käin katastamassa toisten ystävieni uuven, reilulla sadan metrin katetulla sisäjuoksuradalla varustetun asunnon...mahtava paikka. Välillä käytii engelsmannin ja talon isännän kanssa tarkastamassa talon pääsulkuventtiilin toiminta.

Reilu parituntinen sielläki mäni ratevasti tarjoiluista ja mukavista jutuista nautiskellen, ja sitte jo lähinki mörskälle hetekoimaan. Välipäivälle tuli kävelykilsoja reilu 17 kappaletta.

Huomenna sitte jo muutama kilsa takatukka hulmahellen, jos pystyy, ja perjantaina on meinattu männä Santomeraan aamukisaan, ja osa vielä launtaina jatkaa Santa Polaan "Valopäijen juoksuun", johon ei Uunon kaalista loistava tyhjyys, eikä kuntokaan vielä riitä osallistumaan.

3 kommenttia:

  1. Tuli kuiten paketillinen oikeita kumeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tuli. Yhtä juttuu tässä mietiskelen. Onko tää siun kommentti MAINOS?

      Poista
    2. Vaikka kyl tuo "Led kasvivalaisin" henkilön nimeksi tässä lokissa kelpaa siinä missä Uunokin.

      Poista