maanantai 24. huhtikuuta 2017

Teutjärven ympärijuoksu. 23.4.2017


Uuno tömähti tasajalka-alastulolla perjantaina Perslantijan kamaralle. Tömähyksen jälkee oli kantapäät vielä senverta "herkässä" kunnossa, että en Teutjärven ympäri lähtenny nilkuttelemaa.

Toisten juoksuja kuitenki lähin kattelemaa Nipponin Rusinalla vähäsen viimetipassa. Kelihän oli keväisen aurinkoine, mutta tuuli kuulemma vähäsen reitin takaosalla haittasi kiihyttelyä. Osanottajia oli viimevuotista enempi, mikä oli hyvä juttu. Toine mukava asia oli se, että Kouvolan Sanomat oli arvostannu kisan etusivun jutun arvoseksi!

Ensimmäisenä maaliin tullu juoksija...nimmee en tiije? Hyvä!

Nuorisosarjoissaki oli
kivasti osanottajia.


Järven kierti nopeimmin HooPee 49:32, joka voitti Teemun 51:29 parilla minuutilla. Kolmantena maalilinjan ylitti Kim 53:53 ja kannoilla positiivisella mielellä taas "kehiin" ilmaantunnu Janne 54:07.


Teutjärven kierti nopeimmin HooPee.

Neljäntenä tuli maaliin Janne, ja kakkosena Teemu.

Janne ja Kim.

Kauko selvitti taas kerran lenkin reilusti alle tunnin ajalla 56:53, joka on tapahtunnu jo 20 vuuven ajan!

Kauko on hyvässä kunnossa edelleen.

Juha 58:13, Mika 58:38 ja Esa K 58:50 olivat kaikki minuutin sisällä, ja alun rauhallisesti jarrutellu Jarno 59:46 tuli perässä loppua kohti kiihtyvällä vauhilla.

Juha R ja Esa K samoilla minuuteilla maaliin.

Mika tuloksissa Juhan ja Esan välissä.

Jarno alle tunnin reilusti.

Heikki 1:06:19 jaksaa vuuesta toiseen ja nytteki hyvä aika. Katri 1:08:56 ja Esa P 1:09:00 taisivat juosta "sopujuoksun" ku ajat oli niin lähekkäin?

Heikki jaksaa ja Tukholmaan täydelle tähtäin.

Aulis 1:15:01 oli edelleen mukana ja Juha F 1:17, jonka ansiosta Uunolla on takana yli 10 vuoden "juoksuputki", ja edelleen muistissa mukavat muistot Ateenan maratonilta.
Lassen 1:20:00 oon tuntennu jo kymmeniä vuosia, sillon hiihettii. Nythän Lasse on myös mahollista kohtailla tuolla etelämpänäki. Anu juoksi ajan 1:23:03.

Aulis kisan jälkeen hyvävoimasena.

Tyttö ja Lasse maalissa järvi kierrettynä.

Ei tunnu missään...
Esalle ei matka piisannu ja lisää kilsoja "mankelilla".


Anu kisan jälkeen maalissa.

Onnittelut voittajille ja muillekin juoksijoille!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ois kyl ollu mukava ohennella omaaki oloo juoksemalla Teutjärvellä, mut yritetää sitte ens torstai- iltana Suijankoskella, jos vaan onnistuu jo juoksu, ku matkaki olis lyhkäsempi.

Harmi juttu ku nuo SM- viestit on samaan aikaan ku Kymijokiviesti ja Uuno- joukkueista puuttuu vielä muutamia juoksijoita. Jos joku on kiinnostunnu osanotosta ni ottakaa yhteyttä Uunoon.
 Mikko on aina valmis kisahommiin. Uuno sössi näissa kuvanvälppäyshommissa ja tää kuva jäi kokonaan pois. Mikkohan juoksi 7km aikaan 31:28.
 

4 kommenttia:

 1. No kun kerran kysyit, niin Uuno-joukkueeseen olisi kyllä kiva kuulua. Juosta en vaan jaksa kovin pitkälle.
  Mutta fani-illoissa olen kyllä jaksanut aina maaliin saakka, ja vielä melko hyvävoimaisena (omasta mielestä). Palautumisessa on tosin vielä harjoiteltavaa...muistelee Pate.

  VastaaPoista
 2. Heh...no kyllähän ne Uunokinkeritki tarvii rautasen osallitujakaartin ilman muuta. Lähtis nyt nuo jäät ni pääsis valmisteluhommiin. Vesipata saatto "poksahtaa" talven aikana, ku vettä jäi siihen syksyllä "täyslatinki". Palautuminen vaatii vaan kovan harjottelun....jatkaa Uuno.

  VastaaPoista
 3. Mukavee Vappua �� Ei näkyny miestä myllyllä torstaina �� t.Iltalenkki Team

  VastaaPoista
 4. Jep, sinne kanssa! Joo ei näkynny, tulossa olin, mutta aika mäni vähemmän ratevasti Kuusaan mäellä. Se ohitti tuon myllylle tulon. Ja hyvä oli että en ilmaantunnu ku nuo kantapäät on kyl semmoset, että tän illan 3km lönköttely ne jo tärväsi kipijäksi....no pyöräilykelit on hyvät kuitenki.

  VastaaPoista