sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Palohälytys

Käytii käpöttelemässä Carrefourin suunnilla erinäisissä puoteissa. Sitte pistäyvyttii belgian miehen kahvilassa kahvilla.

Mörskälle ku palattii talon resitentti tuli vastaan ja sitte könyttii tänne vitoseen. Käytävälle ku hissistä ulostauvuttii, jossaki piipitti palohälytin. Aukastii ovi ja mäntii omaan mörskään sisälle.

Sitte tuo hälyttimen piipitys alko minnuu vaivaamaan ja läksin käytävälle takasin huhuilemaan. Soittelin tän kerroksen kaikkien "matollisten" mörskien ovikellot läpi. Ketää ei ollu kotosalla. Piipitys tuntuu kuuluvan tuolta viimosesta huoneistosta.

Kyykkäsin neloseen ja siellä oli parikymppisiä nuorukaisia lähtöö tekemässä, mutta ei tuntunnu niitä tuo hälytys kiinnostavan pätkän vertaa. No minnuu se vaivasi....siellähän voipi olla vaikka lähimmäinen tai etimmäinen ketarat sojossa häkämyrkytyksestä tai muuten vaan hetekalla lepäämässä. Voihan olla myös, että mörskässä assuu kuuskolmonen ja se on lähtenny kylille ja unohtannu muovikattilan hellan päälle hiiltymään.

Pojat painu kapsäkkeineen hissiin. No mie jatkoin alaspäin ja alakerrassa vanhahko nainen tuli vastaan ja sitte toinen talon asukas kakkoskerroksesta ja lähettii talon resitentin huoneen ovelle. Resitentti ei ollu nyt paikalla, mutta ressan vaimo tuli vastaamaan ja selviteltii tilannetta.

Miun osuus asijassa nyt kuutenki päätty, ku ovee en auki murtamaan kehtaa ruveta, enkä muutakaan täältä ulvovan asunnon ulkopuolelta pysty tekemään....siellä se ulvonta kuitenki jatku....tunti lienee jo kohta männy aikaa meijän kotiutumisesta? No ei sieltä vielä savua ulospäin tupruta, eikä liekit vielä ulkopuolelle ylety, mitkä on nekkii positiivisia asijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti