perjantai 21. huhtikuuta 2017

Sopupappaa

 

Uunon päivät on nyt täällä Torressa tältä keväältä luetut. Yhen viimesistä uunoiluistani kerkisin vielä hienosti tiistaina tekasta aamupäivän Quironin tulkkaussessijon jälkeen. Siintä sessijosta riittäsi kyl ripittäytymistä pitempääki tekstitykseen.

Jären vastasesti kippeellä akillesjänteellä piti vielä jänteelle "loppusilaus" tehä ontumalla 20km ja pari kilsaa kävelyy lisäksi. Sitte on jo kävelyki tuntunnu tukalalta...hinku oli kova osallistuu Teutjärven ympärijuoksuun Perslantijassa, mutta nyt se ei onnistu.

No eilen oli sitte jo pakkotyöstön makua, ku Kankee oli vielä vietävä kesäteloille ja telomispaikasta kinkattava 7km:n matka mörskälle. Pakkohan ei tietenkää ois ollu, mutku, mutku...oon kuuskolmonen ja syntynny viiskytäluvun alkupuolella viime vuostuhannella.

Illalla ku saatii kerättyy ruuvan jäänöksistä papusoppa ni lähettii vielä viimeset silmäykset luomasn tuuliselle keskustan rannalle ja käytii sitte kahvilla.

Huomenna jo sitte tanner tömisee ja kätösiä ja jarpaita palelee Perslantijassa. Tulo kyllä hirvittää hiukkasen mustanaamaa.

4 kommenttia:

 1. Hyvää kotimatkaa. Täällä kotomaassakin ilmat alkaa lämmetä (ehkä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Quatro, täällä jo tömistellää tumput suorana ja töppöset jaloissa. Tulomatka mäni ihan hyvin, vaikka univaje vaivasi. Terveiset sinne kaikille! T.uuno et Rouva-Uuno

   Poista
 2. Mulle aina aikoinaan sanottiin syksyllä että "loppuu se pitkäkin loms", samat terveiset tällä kertaa Sinulle. (Vaikkapa mitäpä lomaa enää tuollaisella eläkeukolla on.)

  VastaaPoista
 3. Jep, eihän sitä eläkeläisellä ennää lomas oo. Mörskä vaan vaihtaa paikkaansa. Vilposta on ilma ja Kovasti sateli rakeita ku Kouvolan kylälle palailtiin. Hyvää kevättä teillekin. T. Uuno et Rouva-Uuno

  VastaaPoista