lauantai 8. huhtikuuta 2017

Viimone ponnistus

 

Uuno lähti tänää aamulla Kankeella ryttyyttämmää Murcian suunnille. Tarkotuksena on osallistuu 8,6km:n kissan Guadalupessa. Sehän on Murcian keskustasta tuonne luoteeseen. Kisa järjestetää ensimmäistä kertaa, ja aikoja mittailee Dorsal21. Saattaa olla Uunolle viimone ponnistus tällä jaksolla, ja seuraavasta jaksosta ei tiije varmaksi sannoo mittää.

Persuksia hinkkasin Kankeen satulalla 55km:n verran hitaalla vauhilla. Uunon tuloreittihän kulki tuolta suolajärvien välistä Los Montesinosiin, siintä Bigastroon ja sen jälkeen vasurille Hurchilloon, ja Arnevaan. Siintä oon usijat kerrat sotkennu putkilinjan tietä pitkin Santomeran ja Aparecidan suunnille, mutta nytte mänin Arnevasta suoraan erinäisten kylien ja koukkujen kautta Murciaan.

Mörskänä on 30€:n huone varustuksena TV, WiFi, äänekkästi rämisevä Fujitsun ilmanjäähytin, sähkökäyttönen lämmitin, WC ja suihku. Eli hinta-laatusuhe on Uunolle ihan passeli, ja matkaa kisapaikalle on 4,2km Heren mukkaan.

Kohta pittää käyvä pöntöllä "suoristamassa kiharat", ja ottaa pieni suihkautus ja kyykkäysvehkeet kisaa varten niskoille ja jatkaa Kankeen liikutteluu kisapaikalle.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut, jälleen podiumsijoitus! Hyvin kyykätty!

    T. Vetsku

    VastaaPoista
  2. Kiitokset...aika kova oli ponnistus ja kiirettä pukkaa pintoihin. Ei ees raporttija kerkijä värkkäämään. Aamulla ralli jatkuu....heh...ei auta...

    VastaaPoista