lauantai 15. huhtikuuta 2017

Liikesalaisuuksia

Eilistä askaretta.

Perhana sentään. Tää Uunon plokkaaminehan mänee ihan referoinniksi lähes kokonaan. Tuossa eilisessä Tuomaksen Iltalehtijutussa mainittiin myös Länsimetrohanke, jonka kustannukset on suunnilleen kaksinkertaistunnu. (600 miljoonasta 1,2 miljardiin). "PIKKUSUMMIA!"

Länsimetron hallitus oli tän päiväsen Iltalehen jutun mukaan tilannu tutkimuksen siitä, mistä tuo kustannusten tuplaantuminen johtuu.

Tuota tutkimusta ei nyt sitte julkiseksi ollenkaan saateta.? Sisältää liikesalaisuuksia, ja sen takia ei voija julkasta.

No Suomen Valtion kuitenki kannattasi nuo mainitut liikesalaisuuvet selvittää ehottomasti. Se selvitys voisi ehkästä tulevaisuuvessa julkisten rakennushankkeijen kustannusten lähes poikkeuksetta tapahtuvan moninkertaistumisen.

Pistän tähän loppuun pahimman kirosanan minkä oon ikinä kuullu:
"Voihevosenlannanmehut".

2 kommenttia:

  1. Hyvää Pääsiäistä sinne etelänmaille.Täällä Pohjolassa on maa valkoinen, mutta sinä tuskin olet vaihtamassa Kankeeseen talvirenkaita. T. Quatro

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ja sinne myös paikalisittain: "Feliz Pascua!" Täällä ei maa valkosena oo, eikä Uunon naamakaan. On punasena. Vaihtelin tuossa iltapäivän ratoksi Kankeeseen sisägummin, ku oli ilma tyhjentynny yön aikana alareunasta. T. Uuno

    VastaaPoista