maanantai 3. huhtikuuta 2017

Ammattilaiset

Käytii eilen Kiinanmiehen puhvetissa Cortes Valencianan varrella murkinoimassa. Meitähä oli viijen ihmisen seurue Uunolla heikennettynä. Siihe viereisee päytää pölähti kohta suunnilleen samansuuruine porukka. Murteesta päätellen ne oli Euroopan itäosista?

Uunollahan ei mittää pöytä- eikä muitakkaa tapoja oo, mut ei näyttänny olevan naapurissakkaa. Näytti että suur osa muonasta ja juomistaki mäni muuhun ku nielurisojen viereen.

Sitte pöyvän suurin "köriläs" mäni ulkovelle, ja vissiin ulos ehkä tarttailemaa kulkuneuvoo likemmäksi? Toiset tilas tarjoilijalta juomaa lissää....ja tarjoilija ku lähti juomia hakemaa, pöytä tyhjeni hetkessä, niinku se Saharan pieru.

Kettää ei ollu jälellä ja kukkaa ei ilmottautunnu satsin maksajaksi tai keittijöön tiskihommiinkaan....kyllä oli nopijaa ja ammattimaista toimintaa...katteeksi kävi....ossaisimpa mieki ees jonkun homman toimitella nuin "sähäkästi".

Hannelle suuret onnittelut Elchen puolikkaan kakkossijasta, ja valmennuspäällikölle kanssa!

2 kommenttia:

 1. Paha on kun kiinanmiestä tai naista petetään.
  Kiinanmiehet pitää kauppoja Torressa mistä on helppo hakea huokeaan hintaan kaikkea tarvitsemaansa, ja kiinalais ravintolat nälkäsen vatsaa ruokkii hyvillä sapuskoilla kohtuuhintaan.
  Voisimpa kertoa tässä miten kävi kerran Suomalaisurheiluporukalle kun yrittivät toimia sähäkästi eräässä asiassa Espanjanmaalla.
  Mutta empä kerro..

  VastaaPoista
 2. Netti pätki...no nyt toimii? Huono on kiinanihmistä höynöyttää. Ne ei juuri höynäyttele kettää...kaikenmoistahan Torressaki on eteen ja taakseki tullu, ja toivottavasti viel tulis vastasuuvessaki! Aika tuppaa nyt jo käymään tältä talvelta vähiin.

  VastaaPoista