perjantai 14. huhtikuuta 2017

Meitä pissataa silmään


Luveskelin eilen mielenkiintosen, ja hauskasti kynäillyn Iltalehen jutun. Jutun kirjottaja, Tuomas Enbuske, oli Iltalehen blogissaan kirjottannu 13.4.2017 jutun otsikolla: "Raivostu ääliö- maksat 15 euron pihvistä viisikymppiä".

Juttuhan käsitteli julkisten rakennushankkeiden kustannusten "ennalta-arvaamatonta" nousua. Erityisesti minnuu aina on hymyilyttänny tuo asia, että tuo kustannusten nousu tulee aina...heh...painotan sanaa AINA ihan "puskista" ja yllättäen hankkeijen vastuuhenkilöille.

Uuno ei tässä suhteessa ymmärrä suomenkieltä ensinkään, vaan miulla on ollu tuosta "ennalta-arvaamaton"- sanasta ihan päinvastanen käsitys. Uuno on harhasesti luullu, että jos joku tapahtuma toteutuu AINA ja joka kerta, se ei oo sillon "ennalta-arvaamaton", vaan pikemminkin "ennalta-arvattavissa", ja jopa hyvinkin suurella todennäkösyyvellä ennustettavissa oleva juttu.

Erityisesti minnuu nauratti tuo Tuomaksen bordelli- viittaus, mutta pääosin itketti köyhtyvän ja kuihtuvan Perslantijan verovarojen sikamainen törsäys, ja se että sama rumpa jatkuu vuoskymmenestä toiseen, ja se erityisesti, että kukaan ei ole satojen miljoonien haaskauksesta vastuussa, ei rakennuttajan, eikä rakentajankaan puolella....jos olis, "päitä tippus", mutta kun ei tipu ni ei oo.

Tällee kuulemma siellä Perslantijassa, jossa ei korruptioo oo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti