torstai 30. maaliskuuta 2017

Torren parhaat


Käytii eilen aamupäivällä sytkyttelemässä Torren parhailla juoksupaikoilla, La Matan luonnonpuistossa ja radanpohjalla. Antti pyyteli Uunoo näyttämää paikat, ja mie lupasin lenkkikaveriksi lähtee....heh...tosin pyörällä.

Antti on lähes 10min paremmassa puolikkaan juoksukunnossa ku Uuno ja Uunon jalat on muutenki rispaantunnu, joten mie lähin suosijolla Kankeella matkaan.

Uunon huonossa muistissa on pysynny hyvin tuo jo kymmeniä vuosia sitten Olan kanssa Peuran perällä tehty "pikkune verryttelylenkki", jolle matkaa tuli liki 20km, ja Uuno oli sen "verryttelyn" jälkee ihan poikki päiväkausia.

Nyt ei sitä päässy tapahtummaa ku sai Kankeella kyykytellä mukana. Lähettii siitä Lidlin nurkilta Valencianan ylitte ja urheilukentän ja uimahallin ohitte 332:n varteen ja noustii Quironin sairaalan mäkkeen hiekkapohjasta polkuu pitkin.

Pulukoppijen välistä sitte paineltii luonnonpuiston aijanvierustaan polkuu pitkin Krematorion ohitte luonnonpuiston portille. Siinä otettii juomahörpyt ja jatkettii luonnonpuistoon ja sinne päähän saakka. Luonnonpuiston portilta tulee 5km sinne päähän.


Sitte yliteltii Crevilenteen mänevä tie ja oikastii radanpohjalle, jota kaahaattii reilu kilsan pätkä ja otettii muutama kuva. Sitte käännyttii takasin, ja luonnonpuiston portilta matka jatku 332:n varteen La Matan suuntaan. Tien vartta tultiin sitte Aromatica puiston ohitte Valencianan viimeseen liikenneympyrään, ja siitä tienvartta alas. Lidlin takkaa oikastii ja kohta jo oltiikii lähtöpaikoilla.

Antille tuli juoksukilsoja reilut 22, ja Uuno istu satulassa 24.

Suuret kiitokset Antille mukavasta lenkistä ja
terveitä harjotuskilsoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti