sunnuntai 1. marraskuuta 2015

10Km Carrera y Marcha Popular La Aparecida. 31.10.2015

Los Montesinosin jälkeisijä maisemia...

Aamu ei Uunolla oikeen hyvin alkannu. Aamupallaa jauhoin vissii liijan kovalla tahilla, ja sitä ei Uunon täysmuovitetut leegot kestänny.

Takimmaisesta oikialla olevasta alahampaasta lohkesi kolmasosa muun muonan mukkaan, ja joutu vissiin Uunon syömäksi. Oli siinäki kova kohtalo muovinpalaselle! Tästä hommasta on kyllä nyt päivän mittaan kasvannu semmonen henkilökohtanen ongelma, että se täytyy yrittää saaha pois päiväjärjestyksestä mahollisimman ripijällä tahilla. Hampaalla ei mittää hättää oo, mutta sen vieressä retkottavalla kielellä on. Nytte se on niin perhanan kipijä, että kaikki toiminta missä se on vähänkin mukana on perhanan kivuliasta. Syöminen, juominen puhuminen ym.

No aamulla oltii tehty rehvit Pertin kanssa Los Montesiinosiin. Pyörällä oltii molemmat liikenteessä ja siitä jatkettii CV-945 tietä Carretera Orihuelalle ja sitä pitkin Bigastroon. Maisemat oli silmän mukasia ja aina vaan parani ku Orihuelaa lähestyttiin ja sen vierellä olevia vuoria.

Jo likeempänä Orihuelaa...

Bigastron jälkeen kuitenki käännyttiin vasurille Hurchilloon ja sen jälkeen tulevaa vesiputkilinjaa oikijalle linjan päähän, ja vasurille ja edelleen Aparecidaan.

Siellä oltiin hyvissä ajoin kahen maissa. Kylähän on mahtavan vuoren körilään juurella. Meillä oli aikaa lompsia kylilläki hetkone.

Pyörät pistettii ekaks valotolppaan säppiin, mutta järjestäjät sano, että voitte tuuva ne palkintokorokkeen taakse....no myö vaihettii pyörijen säilöntäpaikka oitis.

Listoilla oli Uunon edustama seura CA Finlandia Torrevieja muuttunnu ihan toiseksi, ja myö siitä mainittii, ja lupasivat korjata virheen.

Pertti ja espanjalaiskaveri juoksi porukassa...

No sitte oli jo verryttelyjen aika. Normisatsit ja venymiset vejettii ja sitte lähtöputken alle kytistelemään. Karmee Esijuoksijani ei nyt alkannu yhteistyötä tekemään vaan hanttii pisti ja mie jätin sen hivelemisen silleen...olkoon koko kapine.

Sittte lähettii vetelemää mutkasia kujia sinne tänne. Yhessä vaiheessa mäntii ramppija pitki jonkun isommanki tien ylitte ja siellä oli suorempaaki tietä jo tarjolla. Sitte taas rampille ja kylän kujille. Paska juttu oli tuo viimonen koukku vuoren suuntaan ihan maalin tuntumassa. Mie olin vahvassa uskossa, että kohta jo maalisuoraa survotaan, mutta ei...vuoren suuntaan kääntyminen ties ylämäkee...no kyl sieltä sitte aleski kohta tultiin ja pääs sitä suoraa sitte "survomaan". Suurimmat survomishalut oli kuitenki jo matkan varrella haihtunnu Uunon elimistöstä taivaan tuuliin.

Maalin jälkeistä tunnelmointija mahtavissa vuorimaisemissa...

Kisahan juostiin yhtenä lenkkinä +22 lämmössä...puolpilvisessä säässä. Tuulta 7m/s.

Uuno tuli maaliin ajassa 44:21, ja sillä heltisi pootijumin ykköspaikka H-sarjassa M60. Kertakaikkisen kova kisaaja Norberto oli kakkosena ja Antonio kolmonen.

Huippukaveri Norberto ja Uuno. Norberto vetelee parhaimmillaan 3 kilpailua/pvä! 67v.

Pertti petrasi kolmella pykälällä nyt sijotustaan. Hienosti mäni kisa.

Caffin porukoissa oli tulosten mukaan juossu myös Manuel....oliko painovirhe vai tosi, sitä ei Uuno tiije.

Sitte pytinkiseremonijat käytii läpi viimeseen piikkiin ja lähettii persukset jo vähän hellinä sysimustaan yöhön ettimään Torreviejaa. Ei persuspuoli ainakaan Uunolla tuosta 40km:n takasinpyöräilystä ainakaan parantunnu....heh...eikä kielikään...ehkä päinvaston.

Sarjat ja aakkoset loppuu...

Pertille kiitokset mukavasta seurasta ja kaikesta muustaki....hieno päivä.

No joo...ei näytä Uunon väsymisestä nyt tänään tulevan mitään loppua. Nyt nimittäin VÄSYTTÄÄ, mut nukuta ei yhtään...no eihän miulla kiire oo tän väsymisenkään kanssa. Manaillaan tuota kielensyrjän kipuva vaikka aamuun saakka tai vähän ylikin. Nukutaa sitte kuitenki seuraavalla karralla ihan satavarmasti tän valvomisen jälkeen....millon se sitte lieneekään...

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA laitan TÄNNE.



2 kommenttia: