lauantai 7. marraskuuta 2015

Hyvin laski

Kotikujan näkymijä...

Huomenna pitäs osallistua puolimaratonille tuolla Murcian takana Molina de Segurassa. Painotan sannaa "osallistua"...heh...

Koko viikko on männy ihan "viheltelemään opetellessa" tuon leipäluukun sisäosan kanssa. Viheltämään on oppinnu, mut nieleminen ja muukaan leipäluukun toiminta ei vielä entisellään oo.

Kilsoja ei tennareihin oo tullu koko viikolla ku muutamia, ja muukin huohotus on ollu säätöliekillä...no aina ei mää kaikki niinku haluas mänevän.

Esijuoksijaki on sittunnu nyt sit ihan kokonaan. Kelloaika vielä näkyy joskus, mutta aikaa eikä muutakaan toimitusta voi ennää mitata. No onhan mulla eläkeläiskääkällä huomenna kisassa aikaa välillä pysähtyy ja piirrellä aurinkokelloja ja niijen perusteella laskeskella aikaa, jos tuo kelloaikakaan ei ennää näy.

Illalla käin Pinomarissa toimittelemassa talonmiestointani. Kysseisellä Callella oli parit asukit. Germaanit oli kotona...auto eessä, ja ovi auki, mut kettää ei ulkosalla näkynny. En ruvennu häiriköimään.

Toisella puolella Callee oli mies Compuutterin kimpussa. Mie tervehin ja rupesin juttelemmaa...nytte oli pakkorako sönkätä espanjoolaa, ku se perhanan rautalankalkerä ei mukkaan tullu. Mies oli Madritista ja muutaman päivän lomalla ko. asunnossa...aikani ku olin siinä espanjaa tankeroinnu, jatkoin matkaa ilosesti vihellellen "Ranskanmallisia korkoja", Aromaticapuiston ohi läheisten vesipönttöjen taakse kattomaan auringon laskemista...hyvin laski...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti