sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kielivaikeuksia

Aparecidan maalialuetta...

Tuuli viheltelee ulkona 20m/s. Tämmösellä kelillä tämmösen "atleetin" kannattaa pysytellä sisätiloissa ja pijellä kalsareista kiinne kovasti. Oli siihen sisälläpysymiseen nyt muitaki syitä...pääsyy oli se, että yöllä elimistö talttu untenmaille vasta kolmen jälkeen ja ennen kasia ylös, ni eilisen liikuntapäivän jälkeen ei oo muuta tehnny koko päivänä ku raukassu. Eikä tuo eilen aamulla alkannu "kielivaikeus" asijaa yhtään parantannu.

Huomenna se leegolääkärin ettimine jää satavarmasti iltapäivään. Aamuksi on luvattu sadetta ja tuuli jatkuu samanmoisena. Sinne ei näillä olkapäijen leveyksillä kannata lähtee.

Onhan täällä mörskällä sateenvarjoki, mutta jos se on tukevaa laatua ja tuon tuulen nopeuven kestää, ni Uuno ku sen auki lävähyttää, ni voipi tulla ilmane lentomatka tuonne Orihuelan vuoren suunnille. Se ilmalento, vaikka halvalla saiski, ei nyt jaksa kiinnostaa.

No "kielivaikuvesta" ja "raukomisesta" huolimatta lystijä on ja tästäki selvitää....ja jos ei selvitä...tuskin tää maalima siitä nurin mänee...kyllä täällä uunoja riittää miunki jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti