sunnuntai 22. marraskuuta 2015

I CarreBirras San Jorge. Molina de Segura. 22.11.2015

 
Ilonen oli meininki Caffin juoksijakolmikolla kuin myös kuvasta ulkona olevalla kolmen helgen huolto-osastolla.

Tännää käytii taas tuolla Molina de Seguran suunnilla juoksukisoissa. Hanne Marja ja Mikko juoksivat, Jorma ja Petri huoltivat ja Uuno oli vaan muuten joukon jatkeena...heh vaikka tästä vähän reilusta 1,5 metrin mittasesta hernekepistä ei pitkästi jatketta oo ennää juuri mihinkään.


Valmentajan viimehetken tsemppausta.

Kisa oli ensimmäinen laatuaan, ja siinä oli mahollista juosta 2, tai 4 tuntia, ja voittaja oli se kuka kerkisi kepittää pisimmän matkan niissä ajoissa. Reittinä oli parin kilsan mittanen paana, josta puolet oli hiekkapintaa ja puolet asvalttija. Lähtöpaikka oli muutaman satametriä pitkän ylämäen puolessavälissä ja sitä edelsi suunnilleen saman mittanen alamäkiosuus. Loppu oli tasamaata.

Pertti toimi vilmiryhmän päätirehtöörinä.

Meijän kolmihenkisen teräsryhmän kaikki jäsenet juoksi tuon 2:n tunnin ajan. Kisa alko klo 11 ja 4:n tunnin kepittäjät alotti pari tuntii aikasemmi oman urakkansa.

Päivä oli tän syksyn kylmin...jossaki 15 asteen tietämillä ja tanakka takatuuli viilensi katsomon puolella ilman välihousuja olevija kovasti.

Ennen kisan alkuu Uuno käi torsaalihenkilökuntaa naurattelemassa...heh...etiskelin toilettija ja taisin vahingossa hätäpäissäni pyyhkästä keittijöön....no kyl mieki sitte oikijan paikan naurunremakan saattelemana löysin.

Sitte kisa pääs alkamaa ja Marja ja Mikko juoksivat samoilla vauheilla ja Hanne otti alun vähän rauhallisemmin. Myö muut läpyteltii käsijämme ja laukojamme yhteen ja kannustettii juoksijoita, joilla oli pitkä juoksuaika eessä.

Jorma kerkis sauvojen kanssa kollata lähiseuvun kuntopulutki kisan aikana muun toiminnan ohessa. Myö Petrin kanssa kierrettii kertaalleen lenkki ja oteltii kuvija.

Mieli ois kyl juoksemaaki tehnny, mutta kintut ottaa nyt aika kitkerästi vastaan juoksukäskyjä ja koppaki kolahtelee siihen malliin, että pysyttelin katsomon puolella.

Kisan toisella puoliskolla Mikko jättäyty vähän Marjan vauhista (tai sitte Marja kiristi omaa vauhtiaan?) Hanne mäni samalla vauhilla loppuun saakka. Marja kerkisi juosta 25,5 km ja voitti oman sarjan, Mikko ehti 24km:n päähän ollen sarjassaan 6. ja Hanne 22,7km:n kohille ja oli myös sarjassaan ykkönen. Onnee hienosta menestyksestä Caffilaisille juoksijoille!

Uunon vastavaloon räpsimät pyttyseremonijakuvat ei päivänvaloo kestä ja en niitä tähän ruvennu rustaamaan.

Kuljetusosaston vetäjälle kiitokset ratevasta kyyvistä ja puistoesittelystäki, joka tuli samaan hintaan Uunolle. Toivottavasti Uunon kintut ja erityisesti palkeet ja päreet kestää juoksuharjottelua Perslantijan perukoilla!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA latailen TÄNNE, illalla lissää jos kerkijän...nyt on taas niin komija auringon paiste, että mörskältä on "rättisulkeisten" jälkee johonki suuntaan suunnattava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti