sunnuntai 15. marraskuuta 2015

X Media Maraton Villa de San Javier. 15.11.2015

Tällä "kalustolla" oltiin tänää liikkeellä.

Aamulla lähettii kolmestaan paahtamaan kohti 30km:n päässä olevaa San Javieria. Mikko ja mie juostiin puolikas ja Pertti kympin.

Kisapaikka oli jo tuttu, mutta järjestely aina vähän vaihtelee ja edellisvuoden "oletukset" ei aina paikkaansa pijä....niin ei pitänny nytkään.

 Dorsaalijen haku joutu aika rivakasti...
 
Auto saatiin parkkiin ja lompsimaan torsaaleijen (=numeroijen) hakuun tutusta paikasta. Ne saatii jonotettuu melko rivakasti ja takasin autolle....kisavermeet niskoille ja verryttelemään.

Sitte jo olikin lähtö, mutta meijän alkuluulottelun vastasesti vitosen ja kympin lähtöpaikka oli
eri paikassa ku puolikkaan. Puolikkaan löhtö oli urheilukentältä...no kyllä se meilleki valkeni useammalta henkilöltä kysymällä.

Vitosen ja kympin lähtö. Pipova ja porukkaa ihan mukavan lystikäs määrä.

Puolikkaan lähtö viivästy jostaki syystä, mikä ei meille selvinny mikä se syy oli. Toinenki lähtö oli saman 20 min myöhässä niinku meijänki. Ennen toista lähtöö oli pijetty minuutin hiljasuus Pariisin pyssypoikijen uhrijen kunniaksi. Puolikkaan lähössä sitä ei pijetty.

Sitte lähettii kisaamaan. Mikko oli reenimielellä matkassa ja kanteli kapulaa mukanaan ja otteli kisan lomassa kuvia. Mie en otellu. Sen yritin minkä kunto myöten anto ja paljo se ei antannu...vanhuus on varmaan suurin syy tuohon antamattomuuteen?
 

Vauhti oli ehkä jotaki 4:30 luokkaa alusta lähtijen. Reitti oli myös muuttunnu siten, että aikasemmin ku lähettii sisämaahan ja ylämäkeen päin, nyt käännyttiinki takasin rantapaanalle ja edelleen kauimmaiselle kääntöpaikalle...

Uunolla oli vaikeeta meno heti alusta lähtijen. Tuntu että jalat ei ollu viimeviikkosesta puolikkaasta oikeen palautunnu ja hapokasta oli olotila.

Sitte vauhti hijastu edelleen ku käännyttii siihen loivaan ylämäkipätkään. Viimene niitti oli vielä se kun tiirailin jo maalin likeellä eessä häämöttävää kilometrilätkää ja toivoin hartaasti, että lätkässä olis lukema 20, mutts ei....siinä oli lukema 19...se masensi ja noin pitkää kahta kilometrii en oo yrittänny juosta miesmuistiin (laitoin ekaks "juossu" mutta vaihoin tekstin ku se ei ennää juoksuu ollu, eikä lastenkaan kateltavaa....

Maalissa oli sitte taas normaalinmahtavat karkelot ja tarjoilut..

No maaliin sieltä pikkuhiljaa valuin mieki jotaki 1:39 alkusella ajalla. Se piisas kuitenki pootijumille, keskimmäiselle korokkeelle...heh...ja mainittava on seki, että todistettavasti sarjassa oli ainaki kaks osanottajaa.
 

Päivähän oli aurinkoinen ja lähellä hellerajaa ja nolla tuulta. Joku mittari jossaki juoksun aikana näytti lukemia +29...oisko kuitenki ollu joku osotekyltti?

Mikko oli miun takana parin minuutin päässä, ja Pertti oli juossu tasan edellisien kertojen tahilla. Kiitokset meijän kaksikolle mukavasta päivästä taas kerran!

Todistettavasti ainaki kaks osanottajaa....heh...

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ kun ilmestyyvät.

KUVIA laitan TÄNNE kun kerkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti