perjantai 30. lokakuuta 2015

Uunon uima-allas

Tännää käin katsastamassa ens kevväälle mörskää. Tarkotuksena oli käyvä kahta mörskää kattomassa, mut mie perhana jumitin heti siihe ekaan. Täähä vuokraan sisältyvä ulko-uimala ois voinnu pienempiki olla, mut hyväksyin tän isommanki ilman isompija ininöitä. Miulle ois hyvin piisannu tuo pikkune lapsosille ja uunoille tarkotettu pulahussammijo mikä näkkyy tuon ison altaan takana. No halvalla kun saapi ni aina on otettava. (vrt. punkku, valkkari tai rose 59cent/litra, 11%)

Mörskä itessäänki oli miun käyttöön sieltä luksuspäästä kaikkine kattoterasseineen ja merinäköaloineen. Pyörilleki löytyy sopiva säilöntäpaikka säpin takanta, ihan mahtavaa.

No yks suur ongelmahan Tässä on vielä ratkastavana....miten kääkkä pysys senverta näkökykysenä ja hengissä tammikuun puolväliin saakka, että tuosta kattoterassin Välimeren näköalasta pääsis kevväällä nauttimaan?

No hälläkö väliä vaikka kyykähtäsiki joku päivä kynnykselle ennen lähtöö. Pittäähän jo tuo tietosuus, että veneet ja mörskät on varattu, lipun puoltaväliä ylempänä. Jos tuuri lykästää ja sinne asti henki pihisee, on kyllä mahtavat mestat nyt luvassa.

Huomenna sensijaan on luvassa toisenlaista toimintaa...tuolla Orihuelan takana olevassa kylässä nimeltään Aparecida. Sinne lähetään yrittämään polkurattailla ja perillä 10km:n kisa ja alkuyöstä takasin mörskälle. Vauhikasta mänöö on tiijossa koko päiväksi....jos jaksaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti