keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Litistykseen


Perslantijasta tuossa männäviikolla kantautu tänne asti Uunolle vähän huonojaki uutisia...no huonoja ja huonoja. Riippuu vähän siitä, miltä kantilta ne ottaa. No mie otan ne kyl hyvältä kantilta.

Uutiset koski tuota Uunon hallussa olevaa hevospelijä. Mie en noista pollehommista mittää tiije, enkä niijen päälle perusta juur centinkään vertaa ( perustasin ehkä enempi, jos ois isompi polsa?), enkä oo niihin valmis näillä tuloilla pistelemään yhtään enempää mitä on tarvis.

Nytte oon henkisesti valmistautunnu ja itteni sempannu myös niin hyvään vyysiseenki kuntoon, että joulunaikasen Perslantijassa vierailuni aikana jätän koko hevosurheilun ja pistän hepan litistyskonneeseen eli lyön sen lihoiksi ja samalla siirryn jalkamieheksi. No on se vielä mahollista, että konin liikenteeseenki saapi, mutta mahollista on myös se, että hepan sisuksija kalvavaa tautija ei kurriin saaha millään, ja pollesta on tehtävä rusina...

No en kyllä kaipaamaan jää...se on ainaki varma asija. Laitan tuoho alle toisen kuvan, jonka jälkikasvu miulle toimitti, kun pollee lääkäriin yrittivät ohjastella...perhana mikä riesa...tukka nousee väkisin pystyyn ja verenpaine kanssa jo pelkästä pollen aattelusta...


Liikunnallisesti oli hyvä päivä, vaikka jalat oli vieläki väsy, etenki aamulla. Lenkkijen välissä oli tunnin hierontasessijo.

2 kommenttia:

 1. Tulee mieleen sarjakuvan Punasulka, silläkin toistuvasti ongelmia kopukan kanssa. Liimatehtaalle lähtö on jatkuvasti lähellä.
  Oikuttelee se näköjään taas Uunonkin kopukka, kun henkilökohtainen helliminen on jäänyt vähemmälle. Karjaportin autohan noita kiukuttelijoita hakee, kirjoittavat vissiin jonkinlaisen hyvityslapunkin.
  Mutta eihän tämä sulle varmaankaan ole iso ongelma, kun juoksemalla pääsee noinkin hyvin...tietää Pate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämärästi sen Punasen sulan muistan, mutta sen heppaa en...joo ei nyt voi sanoo "taas" vaan "jatkuvasti"...hoivaamine jäänny kyl vähille, eikä tuo jatkuva vikurointi niitä hoivahaluja lisännykään oo. Sanosin kuitenki, että se hyvitys lienee tasan nollla €. Toine juttu ois, jos ihan pakasta vejettyy havittelis, mutta semmoset havitelmat ei Uunon kuvijoihi nyt sovi. Joo....ei oo iso ongelma...heh....rahallisesti lähellä nollaa....voi siintä jolleki viimesessä litistyssiirrossa jolleki joutuu vielä maksamaanki, jos oma latvus ei ennää jaksa siihe siirtelyy innostuu....parin viikon päästä miunki on alotettava reilun kuukauven "kärvistely"....koitahan jaksella...nii miekii yritän.

   Poista