sunnuntai 8. marraskuuta 2015

IV Media Maratón Rural y II 10K Villa de Molina. 8.11.2015

Tännää käytii kisoja katsastamassa tuolla Murcian takana Molina de Segurassa. Oli luvattu auringon paistetta, mutta onneksi oli pilvessä lähes koko kisan ajan. +18, 3m/s tuulta.


Meitähän oli nyt mukana Marja, Mikko, Pertti ja mie. Mikon varmalla kyyvillä taas oltii liikenteessä niinku lähes aina. Pelipaikallaki hommat mäni vanhoilla rutiineilla ja rutinoilla. Meillähän on tapana ollu, että auto parkkii ja sitte hajetaa Torsaalit, sitte autolle ja verryttelemää ja vielä toisen kerran autolle ennen lähtöö....sillee tehtii nytteki. Hyvä ja hyvin toimiva systeemi.

Kaikki muut juoks kympin, mut mie lähin kokeilemaa ekaa puolikastani Forssan jälkeen vielä vähän kurkunperävaivasena. Muut perät pelitti normaalisti.

Sitte lähettii kyykkimää, kaikki matkat ja sarjat samalla kertaa. Mikko ja Marja mäni Uunoo paljo vauhikkaammi ja niijen selät katosi johonki horisonttii vitosen jälkee...miulla oli esijuoksija, jossa jökötti vaan kellonaika, ja siintä en tällä koppakapasiteetilla ruvennu mitään laskutoimituksija yrittelemään. Juoksussa alko olemaa tarpeeks yrittelemistä.

Reitti ei sieltä kaikkista ripijämmästä päästä ollu. Välillä juostiin varmaanki sen Segurajoen kaislikoissa ihan kappeeta polkuu ja välillä säikyteltii onkimiehiäki. Pohja vaihteli asvaltin ja sepelin välillä ja tunnin juoksun jälkeen lähettii 10 minuutin ylämäkijuoksuun, johon kuulu muutaman tolpanvälin mittanen louhikkokonttauspätkä. Sitte lopussa tultii alamäkkeen, joka tosin Uunosta tuntu jo siinä vaiheessa sekkii ylämäjeltä. Loppuhuipennus sitte siinä puistossa, jossa kierrettii vissiin kaikki puiston kopit kolmeen kertaan...heh...kyllä Uunoo huimasi jo kovasti. Maaliin sieltä pääsin mieki, vaikka molemmilta puolilta vilahteli ukkoo ohitte. Uunon aika oli 1:39:14 Sijotus oli 6. Categoria D:ssä(M50).


Kaikilla muilla Caffilaisilla mäni varmaan Uunoo paremmi. Kisatauolta tervehtynny Marja hoiteli homman mallikkaasti ja oli kakkosena naisten sarjassa. Onnee Marjalle!

Mikko juoksi ja hyvän juoksun ja Perttiki lupautu seuraavanaki viikonloppuna lähtee mukkaan San Javieriin kisoihin.

Ajanotto oli viivakoodisysteemillä...vähänhän ongelmallinen, kun maaliintulon ja skannauksen väli voipi venähtää helposti pikäksikin...5-15 s. Pertin aikaa ei löytynny tuloksista?

Sitte lähettii lompsuttelemaa kohen autoo. Meijän peli oli ihan solmussa muijen autojen keskellä. Mikko katteli, että kyl pitäs sopia ja ei kun survomaa kahen auton välistä Pertin viittilöintiavustuksella. Molemmille sivuille jäi vajaa 2,5cm välijä...heh...Uunolta ois jäänny ajamatta siintä välistä, tai sitte ois peltii kyl joutunnu oikomaa usijammasta kootsesta.


Kiitos erityisesti meijän joukkuveelle mukavasta elon ehtoopuolen päivästä...ja muillekin...

Tulokset laitan TÄHÄN.

Muutaman kuvan laitan TÄNNE.

2 kommenttia:

 1. onnittelut koko porukalle kovasti näkyy eri tuotteita taasen bolsassa olleen, ihan rättikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo...kaikessa muussa oot eellä, mut räteissä siul on nyt iso homma eessä, jos tasoihi pääset...heh...nytte tuli oikeen ksks bolsaa...just sipasin jotaki nahkarasvaa tai levitettä kässiin...ei oo viellä kyl kurttunahkaan vaikuttannu mittään..
   No paremmalle kuitenki lemuvaa ku Uunon hiki. Unihommat varmaam taas jää tältä yöltä välliin. Senverta kintut vielä seuhtoo mänemään, vaikka ei tarvetta nyt oo...se tarve kyl ois ollu sillo päivemmällä. No ens viikonloppuna toinen pyolikas. Semmone ois tarkotus, jos ei tuossa leegopelissä tai muussa pokerissa taas satu jotaki lisäpakitusta....kärvistelemisiin...

   Poista