perjantai 17. tammikuuta 2014

Ylä- ja alaleuvat


Tuosta eilisestä "talvirengastilauksesta" oon jo toipunnu lähes entiselleni, ja se entinen ei kyllä paljoo ole.

Eilisestä 19km:n lenkistä en sensijaan vielä oo toipunnu. Tais männä liijan ripijällä vauhilla näin lähellä puolikkaan kisaa ja ehkä pituuttaki oli tän kuntoselle vitonen liikaa? No sehän selvijää sitte sunnuntaina.

Koko tää päivä on männy ihan ketuille ja nilkoille, ja ainut homma, minkä on saannu tehtyy oli ruokapuotissa pistäytymine. Sekin reissu ois ehkä jäänny tekemättä, mut tuo nälkä on aina mainijo kannustaja.

Senverta pitäs jo tän ikäsen olla viisastunnu, että malttasi pittää tuon lähes aina liikaa lämpijävän yläkopan pikkusen viileempänä, ja lähtijä kisaa jurnuttamaan korkeintaan tuolla Benidormin keskivauhilla 4:22, vaikka Santa Polan reitti pitäs olla Beniä helpompi?

Oman hankaluutensa tuopi myös mukanaan tuo suuri juoksijamäärä, joka on vajaa kymppitonni. Siinä on aika sutina ja mutina lähössä, ja ekoille kilsoille tulee varmasti jokunen minuutti kirittävää, koska oman aikansa ottaa jo pelkästään tarttiviivalle juoksu kovassa tungoksessa.

Ilmastotieteilijät ja sammakkomiehet Lappalaisen Sylvi (esp. Silvia Laplana) etunenässä on luppailleet kisapäiväksi +13 asteen maksimilämpötilaa ja vesisajetta.

Sehän kyllä tietää sitä, että juoksijoijen ylä-ja alaleuvat voipi pittää semmosta kolketta, että lähtöpaukku jääpi kokonaa Uunolta kuulematta, ja "Harmini" jääpi kokonaa hoivaamatta, eikä ajanotostakaa mittää tule...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti