sunnuntai 19. tammikuuta 2014

XXV Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola, 19.01.2014


Suuresti on raukassu tuon Santa Polan kisan jälkeen. Paise-rutto ei oo levinny, mutta Uuno osotti kisan viimesillä kilsoilla pientä leviämisen merkkiä...tosin ihan pientä.

Sain itteni tolpilleni vasta äsken senverta, että jaksoin aukasta tuliterän kananjalkaliemipurkin, ja siitä kaajoin lasillisen lasiin ja Sitte suuhun ja jo vot ukko virkosi.

Retuhan meijät taas kyöräsi ystävällisesti pelipaikalle, ja La Matan huoltsikalta saatiin koko muukin Caffin sakki taas kassaan.

Retu oli myös hommannu koko revohkalle jätesäkit, jotta yli kuuskymppiset saavat lärvinsä piiloon, ja samalla voipi nahkan pittää kuivana jos sammakkomiehet oikeessa ovat enusteissaan.

Ilkijä oli havaita, että oli ne. Vettähän Se Esteri eukko alko työntelemään jossakin vaiheessa.

Meitähän oli vajaat yheksäntonnia ukkoo ja akkaa kytistelemässä taas irtipääsyä, Ola, Retu ja mie ihan oman karsinamme keularivissä. Rummut pärisi ja leuvat ja turpajouhet värisi, kun ooteltiin karsinasta irtaantumista.

Sitte päästii hölkkäämään, ja mie kaksikosta jäin jälkee. Mielessä koitin pittää koko aika sen, etten päästä ittijäni laukalle Viel tässä vaiheessa. Tavotevauhtihan miulla oli Se 4:22 alitus.

Eka kilsa mäntii ajassa 4:33, ja Sitte kolme seuraavaa 4:15 tietämille, ja olin alle tavotekeskivauhin. Seittemäs mäni jo vähäsen laukan puolelle eli 4:04. Sitte mäntii tuonne 15km:iin saakka 4:10-4:15 suurin osa.

Senjälkee seurasiki Sitte Uunon pari kilsaa kestävä laukkakisa kapeilla kujilla, jossa sateesta huolimatta porukkaa oli suuret määrät ja kannustus korvija koittelevaa. 15km Uunolla 4:04 ja 16km 4:08 keskivauhin jo ollessa parhaimmillaan 4:14 lukemissa. 17km Sitte vielä 4:13, mut Sitte alko likomärkijen kenkijen nauhat vähän tuntumaa raskailta, ja 18km 4:24. 19km 4:18; 20km 4:23. Vesa mäni ohi 20km:n kohilla, ja yritti vielä Uunooki kannustaa, mutta vellihousuun Se ei ennää tehonnu...

Loppukirijä ei kyllä ennää Uunon lahkeista Kyl juuri löytynny, kun siihe tarvittavat eväät oli jo syöty aikasemmin.....Uuno on omaan juoksuun enempi ku tyytyväinen. Ja lisäpoonuksena tuli vielä 60- vuotijaijen F-vetetaanojen kolmas sija. Olli oli nyt odotetusti omaa luokkaansa ja pokkasi korkeimman pönikän ajalla 1:27:01. Miun virallinen aika oli 1:31:12.

Tuloksissa näyttäsi semmoselta, että ne on n.15sek hittaampija, mitä juoksijat on kellotellu.....joku mättää??? Veskun tulosta ei näy listoilla ollenkaan....ei tuo ajanotto nyt Oikeen vakuuta??????

Sitte Se tosikisa vasta alko, ku maaliin oltiin päästy.....perhana otti lujille, ku Retun ja Olan perässä kylmissäni laukottii autoo ettijen pitkin Pyhän Polan kujia ku kuolemankielissä olevat märät rotat.....heh. Onneksi selvittii tuosta kujanjuoksusta hengissä!

No meillähän on mörskällä myös mättänny Se, että ois saatu riihikuivaaki 40€ yhteensä, mut Uunoiltii homma, ja nyt on lähes varmaa, että suut ei meillä napsa, ja dinarit jääpi saamatta...perhanan Uunot....tauti on tarttuvaa laatua????

Helenahan teki viisaan päätöksen, eikä lähtenny kisaamaan kipeytyneellä jalalla. Retulla oli vähän reisiramppija ollu riesana.

TULOKSET

Caffilaisten tulokset jotka löysin:


2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon pallipaikasta! Jos ois ollu lämpöisempi niin oltais päästy kaikki seuraamaan palkintojenjakoa. Nyt oli kaikilla kisaajilla oikea selviytymistaistelu takaisin autolle ; )

    VastaaPoista
  2. Kiitti kovasti...heh...nyt jo se autollejuoksuki naurattaa. Se oli kaikille kisan kovimpia paikkoja. Toipumista jalalle ja Ekalle kanssa.

    VastaaPoista