perjantai 10. tammikuuta 2014

Unianalyysi


On joutannu unianalyysejä tekemään mukavasti viime viikkoina. Viimeki yönä oli klo 02.00 jälkeen analysoinnin paikka, ja laitoin valot varttitunniksi.

Sitte yritin analysoija pimmeessä ja pikkupätkissä valoja sytyttelemättä. Viijeltä Sitte heitin hanskat tiskiin ja pyyhkeen kehään ja lopetin tuon jonnenjoutavan homman ja kyykkäsin kyökin puolelle kahvinkeittimen kimppuun.

Ei oo pakko nukkuu, jos ei taho, ja nyt Uunolla pelaa mainijosti myös päinvastoin, eli ei oo pakko valvookkaan, jos ei taho.

Se on kyllä sanottava, että tuon "pakkonukkumisen" jälkeen väsyttää ja pirusti....

Eiköhän tällä tyylillä ittensä saa taas ojaankaatumiskuntoon sunnuntain kisapäiväksi?

4 kommenttia:

  1. Vai ei se Uunoo nukuta. Sinäkö kummiskiin oot sitte ollunna yöllä mörskälläs ?
    Pitäsköhän tuuva GoPro siihen kavunkulumaan nauhottammaan, tiijä vaikka löytys syy unettommuuteen.
    Moneltakos se Seraton nykyään menneekään kiinni???

    VastaaPoista
  2. Mörskällä oltii kyllä omijen muistikuvijen mukkaan....GoProlla Kyl Sais homman varmistettuu, ku tuoho muun "yläkoproo" ei ennää oo luottamista.....heh, ja kämppiksellä vissiin samansuuntasta vaivaa...

    VastaaPoista
  3. Olisko tää jokin juoksia vamma vaiko johtuisko ikääntymisestä. Päivän aikkaa kun ei saa sen vartaa itteä ahistettua tarpeeksi niin herrää aikaisemmin. Vai olisiko kysymyksessä tasapainoilun hallinnan menettämisestä. Liian paljon liian lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista
  4. Kyllähän nuo karttuvat vuoskymmenet tuopi vaivoja mukanaan, vaikka ei tekis mittään...heh ja tuon latvalahon oon saannu lahjaksi jo syntyessä ja se vaikuttaa moneen asiaan...ihan itekseen ja miusta riippumatta. Siellä taitaa jo pukata talvee päälle? Mie kipasen tuossa altaalla uimassa.

    VastaaPoista