keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ei tarvi ennätyksiä rapisuttaa


Kateltii äske tuota Santa Polan kisan lähtökarsinointija. Meijätjän oli "arvottu" Olan kanssa 1.40 karsinaan.....sehän tarkottaa käytännössä sitä, että 2-3 minuuttia teppaillaan lähdössä lähes paikallaan ennenkun päästään edes lähtö- ja ajanottolinjan ylitte.

Päivitys: Homma tais olla vielä editointivaiheessa.....heh...nytte ollaa jo 1.30 alkusessa pilttuussa ja 900 jalkaparia on nokan puolella....mainijo juttu!!!Joten perutaan tuo alla oleva boldilla kirjotettu potaska.

Juoksijoita on meidän edellä vähintään 2300 kipaletta edellyttäen, että ollaan keularivissä omassa pilttuussamme. Todellisuudessa edellä voi olla 3-4000 juoksijaa......ei tarvi ennätyksiä rapisuttaa....nyt on jo rapissu kananjalkaliemet pöksyihin, vaikka ei oo vielä ees lähtöpäiväkään... Kokonaisjuoksijamäärähän saattaa kivuta yli 10000 juoksijan?

Kävin aamulla puol tuntia auringon nousun aikoihin sytkyttämässä pyörällä. Sitten tunnin hierontasessijo ja pikku pätkä hetekalla meditointija ja päätteeksi viimeistelyharjotus 19,1km keskivauhilla 5:08....kaikki tuntusi muuten olevan lähes kohdillaan...

paitsi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti