sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Callosa de Segura

Ollin pytinkiseremonija.

Tännää kiihyteltii sinne Callosa de Seguraan rautasella Caffin ryhmällä 8km:n kisaan. Kelihän oli muheva +15 ja tyyni auringonpaiste.

Uunollahan oli tuo upouus Garmini ekaa kertaa ranteessa, ja yhtä "hyvään" ajanottoon ois päässy aurinkokellolla ku Uuno tuolla Garminilla.

Mie viheltelin siinä lakanan alla muina miehinä, enkä muistannu yhtää, että hiplausnäyttöstä ajanottovekotinta pittää hivellä ja hyväillä vähän päästä, jotta Se tartin aikana suostuu yhteistyöhön ja ajanottoon.

Tässä kohin on Kyl sanottava, että kisajärjestäjätkään ei tällä kertaa Oikeen onnistunnu tekniikan pettäessä juurikaan Uunoo paremmin.

Sitte kotti lojahti, ja Uunoki hilpeellä kisamielellä paineli Garminin tarttinäppylää ja tossuva toisen etteen. Garminissa ei tapahtunnu mittää, mut tossut kuitenki liikkeelle sain.....

Pukkasi melkosen paniikin päälle ja alle, eikä Uunon pään ja Garminin tekniikka tuntunnu sopivan yhteen millään. No vajaan 2:n kilsan päässä sormenpäät ja niska punasena sain sateliitteihin ja tuonpuoleiseen yhteyven ja survottuu siihen vekottimeen oikijat painallukset....

Joku samoilla kämpillä elelevä oli jo mielessään tuota vähän ennustellukin. Käyttäsin kyllä ite ilmasua "tietänny".

Juoksu ei ihan Montesiinosin malliin kulkennu, mikä oli kyllä ootettavissakin joulutauvolta palaavalle Uunolle. Loppuaika oli 33:32 ja Se oikeutti Veteranos C (M55) sarjassa viijenteen sijaan.

Olli oli samassa sarjassa 2., vaikka pytinkiseremonijassa arvottiinkin kolmanneksi. Myöhän osallistuttiin myös ko. arpajaisiin kolmen miehen voimin, mutta yhteenlaskettu hartijoijen leveys ei nyt piisannu meillä tulosten oikomiseen.

Tulosten arvontaseremonija.

Arpajaisten venymisen takija meiltä jäi näkemättä myös Helenan kolmannen palkinnon jakotilaisuus.

Kämpillä Sitte selvisi lissää Uunon tohelointia. Niinkun virallinen termi kuuluu, oli Uuno onnistunnu "koheltamaan" muiden kisakasseista löytyneet sukat omasta kassistaan kateisiin, eikä niitä mistään löytynny. Epätoivoseksi osottautu myös ehotus, että kämppäkaveri ois vaihtannu omat uuvet kisasukat Uunon rätteihin....no ollaan ilman sukkia (ansaitusti)....

Iloista Caffin väkiä hilpeessä kesäilmassa kisan jälkeen.

Tulokset

KOVASTI ONNEA OLLILLE JA HELENALLE MITALEISTA, JA CAFFIN LOISTOPORUKALLE IHAN MAHTAVASTA KESÄPÄIVÄSTÄ KESKELLÄ TALVEE!!!!!!!!!!

4 kommenttia:

  1. Ei kestele kiitellä. Ilo oli meijän puolella kun mukana taas voitiin olla "koheltamassa".

    VastaaPoista
  2. Et sinä Uuno niitä sukkia minnekään ole koheltanut, nekin oli ilmeisesti arvottu. Ei sukkia minunkaan pussista löytynyt. Flunssan iski perhana...

    VastaaPoista
  3. Harmi homma, jos tauvin päälle laitteli....no tuo sinunki sukkapula anto Uunolle positiivista potkuu tälle päivälle. Koitahan saaha lenssut nopijasti loitolle.

    VastaaPoista