tiistai 14. tammikuuta 2014

Tieteellistä tutkimusta

Kananjalkaliemen "etova" ulkonäkö ja maku saattaa helposti hämätä aloittelijan....

Pikkusen ollu "tautista" Uunon vointi huippuhyvin menneen Campellon jälkeen.

Nyt on kuitenkin tieteellisen tarkka valmistautuminen jo meneillään ens viikonlopulla juostavaa Santa Polan puolikasta silmälläpitäen.

Mie oon ite ottannu nyt viimeistelyviikolla jokapäiväseen käyttöön tuon paljon parjatun Kananjalkaliemen. Sitähän myö jo viime keväänä testattiinkin jonkun verran.

Tutkimuksethan osotti, että naapurin kissa juoksi häntä pystyssä todella kovaa, kun sitä sille lautaselta tarjoiltiin.

Moni ei oo vielä oivaltannu Kananjalkaliemen koostumuksen sopivuutta etenkin juoksijalle. Kanahan kiihyttää myös vauhin, esim. jopa kaulankatkasuoperaatijon jälkeenki melkoseksi.

Kyseistä ainettahan ei tietääkseni ainakaan vielä dopinglistalla ole, joten se sopii juoksijalle erityisesti nopeus- ja kiihtyvyysominaisuuksijen parantamiseen.

Ainekoostumuksesta laskemani sopiva käyttömäärä miun kokoselle jätille on siinä 2-4dl / vrk. Mie alotin toissapäivänä neljästä desistä, mutta Se aiheutti lievää vasemman polven ja turpavärkin turvotusta, ja lievää päänsärkyvä.

Vähensin määrän 2 desiin, ja nyt tuntuu määrä sopivalta reenimäärään suhteutettuna. Lähes varmaa on, että ennätykset ens viikonvaihteessa ropisee (tai liemet pöksyihin).

3 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla ootellaan minkälaiseen vauhtiin tuo liemi Uunon viikonloppuna kiihdyttää. Näillä meidän tytöillä on toisenlainen valmistautuminen, tänään juoksivat 46 km ja loppuviikkoa kohtia aikovat kilometrejä vain lisätä...

    VastaaPoista
  2. ja täältä mäeltä saat sitä lientä lisää!

    VastaaPoista
  3. Tuntuu kyllä siltä, että näillä leveysasteilla on hiukkasen Kananjalkaliemestä ylituotantoa.....kovasti on likat kyllä juossu!!!! Hyvää viimeistelyä myös sinne!

    VastaaPoista