keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jalkapeliskenaario

Tästä lähtee huomenna klo 07:00 Tour de Santa Pola...Uunon mörskä on tuo keskimmäinen musta. Reunimmaiset eli vihree vasemmalla ja harmaa oikijalla on vähän äverijäämpijen lukaaleita.

Joopa aamulla on reilu tunti ennen auringon nousua tarkotus alotella tuo Tour de Santa Pola. Tännää suoritan illemmalla Uutukaisen ketjujen rasvauksen ja muunkin valmistelun.

Mikäli tuo 19 tunnin jalkapeliskenaario käy toteen, rahhaakin on otettava parin kolmen yön yöpymistä ja juopumista varten rutosti mukkaan.

Aamupäivällä ei kaikki männy ihan suunnitelmijen mukkaan...tai oikeesti miullahan ei muuta suunnitelmaa ollu ku sytkytellä maksamaan ens kuun vuokra, ja se sentäs onnistu.

Vuokrasouvin jälkee aattelin ajella tuolla Policarpon nurkilla, ku muuten sinne jalka ja pyörä harvemmin eksyy. Huono siellä ahtailla kujilla oli ykssuuntasija vika suuntaan körötellä ja päin punasija painella Uutukaisella.

Sitte sain päähäni, että käyn germaanikaupasta kipasemassa tyhjään reppuuni kanan munia huomista varten. Ostin siinä vähän muutakin, mutta Sitte tuli tenkkapoo.

6 kipaletta kunnolla pakattuja munia makso 80centimoo ja huonostipakattuja sai 12 kipaletta 1.20 hintaan. Pakkohan Se Uuuno-Vileenin oli tuo 12 kipaleen satsi siitä ottaa.

Ekan munasatsin kanssa en päässy kassaa pitemmälle. Jotakii oli tapahtunnu munatiskin ja kassan välillä, mut en tiije mitä. Munavellijä valu siitä pakkauksen välistä tiskille ja reppuun. Kassahenkilö remahti nauramaa ja mie itkemää, mut tilalle sain hakija toisen paketin.

Sitte pääsin siitä ulos ja pyörän selkään, mutta jossaki puolessa välissä kotimatkalla selässä alko tuntumaa kostijalta, ja tällä vauhilla hiki se ei varmaan ollu...mörskälle ku pääsin, repusta ja kaiken muunki kaman ympäriltä löyty valmista munakokkelija ja rutosti.

Ei auttannu muu ku pistää pannut tulille ja kaapija mikä kaavittavissa vielä oli pannulle ja ruveta syömään.....Uunon pisnekset ei nyt tuottannu toivottavia tuloksia eikä säästöjä, mut saanha mie lisukkeeksi putsata repun ja ihan täyvellä mahalla, eikä siitä tarvii maksaa centtijäkkää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti