sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Hola Corredor

Eile käytii morjestamassa taas Pinatarin Pyhää Pietaria. Ei kyl nähty koko ukkoo, jos ei se joku noista kuvan henkilöistä oo? Sehän kuulemma majailee jossaki tuolla San Pedro del Pinatarin suunnilla.

Toiset mäni sotkemaa ittesä mutamonttuun, mut mie vetasin tennarit nilkoille ja käväsin venesatamassa. Sinnehän tuosta "mutalammikoijen" kohilta tullee matkaa 4,5km. Tekasin ennen lähtöö 10 minnuutin venymisen. Koivet on kyllä jo aika kohmeessa.

Siinä ennen minnuu lähti engelsmannikaksikko ja samaan suuntaan. Mie ne sain kiinne ennen kääntymiskohtaa, ja pieksin suutani jonkun tovin, vaikka niijen puhheesta ei mittää selvää saannukkaan. Ne ku ei tuota Uunolle opetettuu kirjakieltä puhu. Esimerkiks sana: "mud"=muta, minkä Uuno ääntäsi "mad" taipu niijen suussa "mäd", joka on Uunoille koulussa opetettu tarkottavan "mad"=hullu....heh....siinä riitti setvimistä, onko Uuno menossa mutakylpyyn, vaiko hullujenhuoneelle.

No sitte ennen satamaa tuli epsanjalaine vastaa ja tervehti Uunoo sanomalla "Hola Corredor". Sehä tarkottaa, että "Terve juoksija"....heh....miun rinta siitä kohos puolisen metrijä.

Sitte mie kyl aattelin, että se on miut sekottannu johonki toisee henkilöö, joka on luultavampi vaihtoehto. Viis kilometrii ku tuli täytee, pistin kävelyksi ja sillä mallilla tulin takasi mutamontuille. Siellä oli kolme mutasta olijoo, joita en tutuiksi tunnistannu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti