maanantai 17. lokakuuta 2016

VI CROSS VILLA DE SAN FULGENCIO. 16.10.2016

La Marinan kisapaikka sijaitsee mäellä, jonka takaa avautuu mukavat vuorimaisemat.

Eilen kisa-aamuna ei oikeen nukutuksi saannu. Kolmelta heräsin ja peli oli pelattu. Nuokuin hetekalla vielä muutaman tunnin, mutta sitte ylös ja kamoja kasailemaan.

Maalisuora ja kisakanslia

Kankeen oli joutunnu rahtaamaan tänne kolmanteen kerrokseen sisälle ja se ootti renkaat lämpösenä yhtä innokkaana lähtöö ko Uunoki.

Vähän niukilla vermeillä lähin liikenteeseen: Kisasortsit, rinkkapaita ja sen päällä Olan vanha pusero. Kanniskelin pyörän rappusia myöten kavulle, ja hinkkaukseen.

Kevennystä piti harrastaa usijan kerran ku juomapuoli oli hoijettu kunnolla. Valencianaa pitkin, Aromatica- puiston ohi kohti La Mataa, ja siitä edelleen Guardamariin.

Kansliarakennus

Siellä piti pistää hanskat kätösiin, ku horkka alko vaivata vilposessa aamukelissä. Sitte jo alko päiväki valkenemaan ja Guardamarissa koukkasin Carretera 332:lle. Perillä olin La Marinassa hyvissä ajoin ja Dorsalit hain heti. Pyöräilyä tuli reilut 20km:n verran . Kapulaespanjani taittuu jo melko mukavasti ja henkilökunta kuunteli naamat marnilla Uuno-kääkän "kapulointija". Kamat sain taaskin jätettyä Dorsaalitoimiston kätköihin ja valvontaan.

Sitte alko jo muitaki juoksija-tuttuja ilmaantua kisapaikalle ja lämmittelyyn ja verryttelyyn Uunoki siinä rupesi.

Espanjan juoksija-veteraanoja.

Maali ja lähtö oli nyt eri paikassa ku viime vuonna. Reitti on kyllä edelleen ylä- ja alamäkivoittonen ja siinä ei juuri tasamaapätkiä löyvy.

Notkeesti vielä venyy Veteraanojenki nilkat.

Sitte päästii kinkkaamaan ylämäkeen ku lupalaukaus kajahti. Uunon vauhti oli kuntoln nähen alussa liijan ripijää ja siitä alkukiihytyksestä ei meinannu toipuu millään. Jalat tuntu liimautuvan katupintaan, ja niijen siitä irti kiskominen oli työlästä. Viimeviikkosesta kisaolotilasta ei ollu tietookaan.

No periaatteessa helppoo hommaahan tuo juoksentelu kuitenki on. Vejät vaa nii paljo ku sielu sietää ylämäjessä ja alamäjessä vähä vielä enemmi. Ja tasamaalle sama ohjeistus. Ei pitäs vaikeeta olla.

No maaliin sieltä mieki sitte sain itteni hoippuroitua. Aika oli 44:40 ja sillä olin sarjassani nyt kolmas.

E-sarjan pyttyläiset.

Vesa kiihytteli kakkoseksi sarjassaan ja Espanjan Veteraano Mariano oli kolmas G-sarjassa ja Englannin veikko Michael oli G-sarjassa neljäs.

G-sarjan mitalikolmikko.

Naisten sarjassa oli pootijumilla tuttu kolmikko ja ripeimmän tittelin otti taas kerran Benali.

Naisten mitalistit.

Kiitokset Vesalle tavaroijen loppusäilytyspaikasta ja niistä valkosista sipuleista. Ja muille ystäville kanssa mukavasta kisapäivästä.

Uuno ja juoksijat.

Mie siintä pakkailin romppeeni ja lähin kankeella jäykistelemään kohti Torreviejaa.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti