tiistai 18. lokakuuta 2016

Perinne-PetankkiKauniimpi joukkue sääntökirjaa lukemassa ja valmistautumassa kisaan.

Oli sovittu, että Pinomarin stadionin Perinne-Petankki pijetää eilen kello 14. Rouva-Uunon kanssa lähettii hyvissä ajoin kisapaikalle, johon meijän keskustan mörskältä tulee suorinta reittiä 7,5km matkaa.

Kauheempi joukkue valmistautumassa koitokseen ja vuntsimassa taktiikkaa.

Ilma oli helteinen. Mie lähin juoksemalla ja Rouva-Uuno Kankeella kohti Pinomaria.

Siellä pikane suihkun lainaus ja kisatarvikkeet kyytiin ja stadionille. Stadionihan on Välimeren ja Pinomarin välisen Pinja-metsikön reunalla, kauniilla paikalla.

Aluksi sovittii säännöistä, mutta perinnekisan perinteenä on myös ollu, että säännöt muuttuu pelin kuluessa. Niin käi nytkin. Ekan erän, jonka voitti Kauheemman sukupuolen joukkue, jälkeen sovittiin, että pelataan vähintään 4 erää.


No sitte Kauniimpi joukkue voitti kaks tasasta erää perätysten...heh...ilman tuota ekan erän jälkeistä muutosta ne ois tänä vuonna ollu voittajajoukkue.


Toisin kuitenki kävi. Kauheempi joukkue voitti neljännen erän ja tilanne oli tasan 2-2, joten pakko oli pelata vielä viijes erä. Aurinko jo painu aika alas, ja tilanne oli viijennessä erässä 11-11. Kauheempi joukkue kuitenki rynnisti taas erittäin tasaväkisen perinnekisan perinteiseen voittoon.


Sitte oli vielä usijamman tunnin kestävä palkintojen jako, grillaus ja gratiinin ja muun maittavan eineksen syönti juomista unohtamatta.

Tilanne oli tiukka viimesen erän loppuun saakka.

Keskustan kujia kohti mörskää könyttii vielä yhentoista pinnoissa yöllä.

Kiitokset Pinomar-Petanquen järjestelytoimikunnalle mukavasta peli-illasta ja monesta, monesta muustaki asijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti