perjantai 21. lokakuuta 2016

Muovilurtsi

 
Sunnuntaina aikasin aamulla ennen kuutta olis tarkotus Kankeen kyyvissä yritellä Santomeran suunnille. Siellä on 9km:n mittasta kilvanjuoksentelua tarjolla. Matkaa sinne tulee 41km, aiottua reittiä pitkin.

Ajoreitti on Uunolle kyl tuttu. Aikasemmin oon käynny Aparecidassa pyörällä kisoissa viime vuonna. Sarjahan lienee M-50. Kisa ei suuren suuri liene, mutta kisapaikkojen valinnat oon tehnny nyt pelkästään tuon pyöräilymatkan perusteella välittämättä tarjolla olevista sarjoista ja juoksumatkoista mittään.

Kiinanmiehen kaupasta pittää kyl joskus käyvä joku muovilurtsi sateen varalle hakemassa. Nyt en kyl käy, ku poutaa pitäs olla luvassa.

Kisan jälkeen sitte valun samalla vekottimella takasipäin. Toivottavasti ei matkan varrella tarvi mitään huoltohommia ruveta Kankeelle, eikä omillekaan niklauksille tekemään...no kaikki otetaa vastaan, mitä etteen tullee....nöyränä.

Kävelemällä tuosta matkasta selvinnee vajaassa 10:ssä tunnissa, jos semmone honkkeli kohille sattuu ja jalat sattuu vielä jotenki pelittämään.

2 kommenttia:

  1. Kartalla näkyy aiotun matkan varrella reilusti sinistä, niin että mikset yhdistä paluumatkaan myös uintia? Saataisiin triathlon-sarjaan uusi pelottava haastaja. Kannustaa Pate.

    VastaaPoista
  2. No siihe on muutama pätevä syy...ekana tulee tuo veen lämpötila. Uuno ei pysty uiskentelemaan ku 36,8 Celsius asteen lämpösessä veessä ja sitä on harvon tarjolla. Mökin Gaala-illoissa onnistuu kyllä pulshtaminen vähän haaleemmassakin veessä, jos promillet on kohillaan...Toinen syy on se, että Uunon roolausuinnissa on tuo hengitystekniikka vajavaista. Kilpaa ku nuorempana 25m:n radalla uitiin ni siinä ei tarvinnu juuri henkee välillä vekellä, mutta jos uintimatka pitenee, ois hyvä hengissäpysymisen kannalta saaha happee välillä kitusiin. Sanoo Uuno ja kiittää kannustuksesta.

    VastaaPoista