keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Marinaa

Tänää eilisen Guardamarin huonekalunäyttelyn perustamisiltapäivän jälkee päätin lähtee Kankeella San Fulgencion kisapaikkaa katsastamasn jo ennakkoon. Kisahan juostaan ens sunnuntaina ja matkaa kisapaikalle tulee reilut 20km. Kankeella on tarkotus kisoihin hinkata, vaikka Guardamarin huonekalunäyttelyn porukat ois ystävällisesti Uunonki kisapaikalle vienny autokyyvillä Guardamarista.

Aikasemmista tössimisistäni ehkä jotaki Uunonki päähän on tarttunnu, ja entuuvestaan tiesin, että tuo San Fulgencionin kisa ei San Fulgencionissa oo, vaan La Marinassa. Eikä siellä rannalla olevassa La Marinassa vaan siellä sisämaan La Marinan asuntoaluveella.

Rio Segura ku ylitetää kulkien Carretera 332:ta, ei kannata ekasta liikenneympyrästä vielä vasurille kääntyy, vaan vasta tokasta.

Tunnin verran hinkkasin lievään myötätuuleen Calle Amsterdamille, jossa on Sporttiklupi, jonka läheisyyvessä tartti ja maali nyt sijaitsee. Aikasemmi on ollu eri paikassa.

Kysyin vielä paikasta sakemannilta, joka varusteista päätellen valmistautu laastin levityksee, että onko paikka oikija. Kuulemma on kisat täällä.

Mie lähin pienen jutustelun jälkee kaahaamaa Kankeella takasin kohen Torreviejaa.

Rosmomarkkinoijen kohilla olevassa liikenneympyrässä vahti veteli lissää maskaraa tekoripsiin. Uuno veteli Kankeeseen isompaa vaihetta silmään, ja jatko hinkkaamista lämpösessä vastatuulessa.

Ens viikolla on sitte lähettävä evakkoon keskustan kerrostaloon elelemään muutamiksi päiviksi....

2 kommenttia:

  1. Kiitos huonekalunäyttelyn pystyttämisessä avittamisesta, näyttely oli menestys! Asiakkaat tosin eivät näyttäneet kiinnostuvan kokonaisuuksista, vaan osista. Ehkä joskus osat ovat erillään enemmän kuin niiden summa...no se.

    VastaaPoista
  2. Hyvä juttu...näyttelyn avajaisten tarjoilu oli mahtava. Kiitokset avajaistoimikunnalle!

    VastaaPoista