perjantai 30. syyskuuta 2016

Harmillista

Miulla oli meininki, jos oisin muistannu, osallistuu huomenna järjestettävään kotikylän Alzheimerijuoksukisaan tuossa Luonnonpuiston krematoorion liepeillä.

Tänää aamulla tuli sitte viesti, että järjestävän organisaatijon ulkopuolisista syistä, tarvittavat luvat ei ollu kunnossa ja kisa on peruttu....voi rähmä.

Jos viesti ois tullu eilen, oisin vielä kerinny ilmottautuu Rojalesin kympille, joka sekin juostaan huomenna. No aina ei voi voittaa, eikä näköjään ees osallistuukaan...heh.

Viestissä sanottiin, että 8€:n osanottomaksu palautetaan....minnuu kyl vähä ihmetyttää se, että mihin se palautetaa, ja noijen rahojen lunastusoperaatijoista on senverta jo täälläki kokemusta, että nyt en taija tuota kaheksaa euroo lähtee takasin perimään. Satanen ku ei siihe perintään tuu riittämään, ja aikaakin siihen saattaa männä usijampi päivä tai viikko.

Harjottelu on ollu Uunolla aktiivista ja liikuntaa on tullu "riittävä määrä" kuuskolmoselle päivittäin. Ilmat on kohillaa, eikä "rättilöitä" tarvihe peseksijä ku rinkkapaita sortsit ja sukat. Yölläki lämpötila on majaillu rapijasti yli PLUS 20:n asteen ja illalla lyhythihasessa pärjäilee mainijosti.

Mie lähen tästä pijättelemää sajetta kirkkaaseen auringonpaisteesee tennariloijen kanssa.

No ennen lähtööni vielä huutelin mukavalle naapurin Rafaelille ja pyysin vähäse "aijuudaa" eli apuva. Pyysin Rafaa lukemaa tuon viestin, jossa ilmotettii kisan perumisesta. Rafa luki sen ja kisaa ei todellakkaa huomenna ole. Harmi, että Uunotulkkaus ja naapurin jelppi tuli samaan lopputulokseen....kisaa ei huomenna oo.

4 kommenttia:

 1. Harmi juttu. Jos jotain positiivistä hakee, niin yksi palkintopokaali vähemmän kotimatkatavaroissa painamassa. Tietää Pate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumituksiin, eikä pyttyihin ois ylettynny noissa "nuorisosarjoissa" missään nimessä, mut mukava ois ollu noissa omissa lenkkimaisemissa kirmata. No onhan noita kisoja lähes joka viikolle kuitenki.

   Poista
 2. Olikohan järjestäjien ulkopuolisen organisaation jäsenilläkin jo alzhaimerin oireita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä vähä näyttää, mutta tienaamisen kannalta kyl tuo systeemi on parempi. Ensin rahat ja sitte vasta hajetaa luvat, jos saahaa. Kyl mie sitä 8€:n maksuu saatan vielä kyselläki, ku vaan kerkijän. Seuraavalle viikolle on taas jo kisailmotus laitettu sissään. No saa nähä mite nyt käypi?

   Poista