maanantai 16. kesäkuuta 2014

Sukellusvene


Tänää sitte selvis vihdoin miulleki miksei tuo miun hevospeli (nykysuomeksi auto) taho maantiellä pysyvä, ja jos pysyy, ni vähän päästä on jotaki hajonnu tai hajoamassa.

Ilta-Sanomien mukkaan se onki sukellusvene. (SSK Lada). Miehän oon kaikki nää helvetilliset vuuvet käyttänny laitetta väärin, ja ajellu ihan vika paikoissa sillä.

Tuoho juttuu oon kyl valmis helposti uskomaan, ja luulen, että pohjassa se pysyy paremmi ku tiellä. Senverta seula se jo alkaa pohjasta ja sivuiltaki olemaan. Homma pitää heti seuraavan kerran testata, ku veen äärelle pääsen.

Eipä tuo itäsuomalaisten tekemä sukellusvene kyl sukelluksissa ollu pysynny, niinku semmosen laitteen pitäs, vaan oli pintaan pulpahtannu matkapaatin matkustajien ihmeteltäväksi.

Voihan tuo Uunonki murheen ryyni tehä siinäki miulle tenät, ja pintaan pulpahtaa sekin, jota en kyl toivo, enkä ainakaan usko.

2 kommenttia:

  1. Kovaa on Uunon elämä,myötäelämistä,veljesriidat on pirullisia. Mielestäni teit oikein kun yritit vastaantuloa,vaikka tulikin nokkakolari.
    Juhannuksena Kiimasen Savun hölkälle?

    VastaaPoista
  2. No joo...eihän tätä elämistä kovin vakavasti kannata ottaa....heh, ei nuorena, eikä vanhempanakaan. Lopputulos kaikilla lienee samanmoinen.
    Juhannuksena oon varmaan ystävien parissa täällä mökillä. En oo Kiimasen Savulenkillä ikinä ollu, mutta varmasti mukava tapahtuma, ja kovasti on suosittu, ja osanottajia yli tuhannen. Kiitokset myötäelämisestä....mie ryyppään kupposen kahvii, ja lähen kattomaa mitä noille koivupölkyille kuuluu.

    VastaaPoista