perjantai 27. kesäkuuta 2014

Näillä männää tännää

Näillä männää täännää...

Täällä luonto-äitin helmoissa on mukava oleskella. Kaikenlainen toiminta viepi rutkasti enempi aikaa ku täysin sähköistetyssä maailmassa, vaikka täälläki itellä on apuna kaikenlaista romuva, joka tarvii sähkövä avukseen.

Muonahomman mie nytte laittelin sähköttömästi, eli keittelin riisit puuvoimalla lämpijävällä grillikatoksen hellalla. Sörsselin sekkaan roppasin rapijasti suolaa, ja tonnikalapurkin sisällön. Lisukkeena oli näkkileipää. Kattauksen koristelin puukarahkalla.....kyllä nälkäsen oli hyvä syyvä, ja maistu mainijosti ja santsilautasellinen piti vielä hakija hellalta...

4 kommenttia:

  1. Paljonko tollainen annos maksaa. Ajattelin jos olisi varaa....

    VastaaPoista
  2. En oo laskennu, mut ei varmaan kovin monta euroo. "Tölkinpalautusrahoillaki" onnistuu tarvikkeijen hankinta, jos ei säännöllistä tuloa oo käytettävissä, ja karahkan löytää joka metästä...heh, ja hyvää on. Huomenna ehkä Imatralle kisoihin, ku Peten puolikkaalle ei kerkiä millään.

    VastaaPoista
  3. Imatralla nähtiin, juostiin ja ei juotu kahvia (kioski kiinni). Mukava oli nähdä ja turista. Otahan jotain tukevampaa apetta tänään. Tuo ruokavalio pitää kyllä miehen juoksijan näköisenä, pitää ottaa listalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh...joo mukava oli jutustella. Miulla sen kahvin takia 7 km piteni tulomatka ku kahvihammasta kolotteli, ni ajoin kahville. Tänää oli kyl nyt illalla senverta ohkane olo, että kaikki on suuhun männy, mitä kiinne oon saannu. Välillä pitää kyllä olla niukallaki muonalla, kun tuskin kukkaan liijan vähästä rasvasta joutuu kärsimään nykysin. Perheelle terveisijä ja pysytää terveinä ja mukavia kesäpäiviä sinnekin.

      Poista