tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kohmeessa


Aamupäivä mäni ratevasti räntäsateessa seilatessa hyytyneen laturin takia. No laturi löyty, mut tiukassa oli. Sai kierrellä koko Taavetin keskustan ympäri.

Samalla myrskyreissulla tuli souveltuu jonkun muunkin karannu vene takasin oikijaan telineeseen. Oishan siinä kelissä kyl mukava ollu kärähtää myös venevarkauvesta....kyl mie siinä housunpuntit märkinä ja viluissani myrskyy vasten ku ventovieraan venettä yritin souvella, ni kyl aattelin, että tääkään asia ei välttämättä nyt miulle kuulu, mut en voinnu jättää hommaa hoitamattakaan, aikaa kun oli.

Kaminan ovesta piti repijä maalarinteipit irti, ku niin vilposeksi oli Uunon makuuvaja vajonnu. Teipithän oli siihe liimailtu siks, ettei inisijät tunkeuvu pellittömän piipun kautta kutsumatta vajaan. Nytte ne on kyllä viime yönä hyytyneet kohmeeseen niinko meinas Uunolleki käyvä.

2 kommenttia:

  1. Luin tossa tohkeissani, että hyytyneen LAITURIN etsiskelyä räntäsateessa. Ja että löytyi vasta Taavetista asti. Nytpä menee taas lujaa...tosin tällä kertaa täällä lukijapäässä. Silmälasitkin olisi tuolla hyllyssä, mutta kun mielikuvitus laukkaa niin kiivaasti. Kolmas kesälomapäivä menossa, niin kuin keleistäkin sen huomaa. Hyvää kesää silti Uunolle. T:Pate

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että alkulomasta ees kovaa mänee....heh. Mie kipasen tänää tuolla Elumäen suunnilla jolkkakisoissa, ja yöllä sitte tänne Luukylän mäelle takasin. Hyvää kessää ja lomaa sinnekin!

      Poista