sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kusihousupeli


Sotijen jälkeen, neljä- viiskytluvun vaihteessa syntyneille muksuille jaetut kortit ei aina kummoset ollu. Luulis, että Uuno nimensä puolesta ainakin Uuno-pelissä menestysi, mutta niin ei kuitenkaa käynny.

Paskahousu ois ja nimen perusteella semmone peli, jossa Uunolla luulis mahiksija olevan, mutta sekkää ei oo käytännössä toteutunnu.

Sen sijaan Kusihousu-pelissä (vrt. Eilinen teksti)Uunon menestyksen luulisi olevan taattu, mut miun harmiksi, sen nimistä pelijä ei vielä kukkaa oo keksinny, harmi.

Pelionnesta huolimatta aamupäivällä vetelin kovassa aallokossa ja tuulessa souvellen mantereelle. Vasurikäteen sattu....sitte hevosella saappaat vaihtu tennareihi ja kuus kilsaa nylkytin vajaan 5:30 vauhilla. Moottorivoimin sareen askartelemaan pölkkyjen parissa.

Illalla venholla mantereelle, ja 3km kiihtyvällä, ja päälle 5km kevyttä 5:14 keskivauhilla. Vasen akilles oireillu jo pitkään, mut ei tarpeeks (vielä). Vanha sananlasku: "Jalasta polvi pahenee" pitää monen muunki juoksuun höyrähtäneen kohalla myös paikkansa.

Sitte saunaan ja ennen puolta yötä vielä grilli tulille.......

Ja nyt jatkeskelen sitä "Kusihousupelin" keksimistä vielä muutaman tunnin, josko vaikka sen sais keksittyy ennen aamun koittoo, ja vaihtas lajia, ku nää ammattijuoksijanki tienestit Perslantijassa on ollu näillä vauheilla vielä raskaasti menopuolella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti