keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Se on sitte siinä


Oli ihan mahtava päivä. Yks kuuvenkymmenen yhen vuuen parhaita....se oli aika makijasti sanottu...

Aamulla heräsin puolen kuuven maissa. Unta ehkä niukasti, mutta vaaterissa on rötkötetty jo päiväkausia, ja varmasti tarpeeksi. Sitte aamutoimijen jälkee soutelemaa kirkaassa kelissä mantereelle. Autolla tennarit jalkaa ja jolkottelemaa kutostien vartta Satun Makijoille puolukkapiirakkakahville ja lehtijen lukuun. Sitte samalla kyyvillä takasin, ja venholla soutaen saareen.

Pesulla käin saunalla ja peseksin rättejä.

Sitte pärryyttelin konesahan tankin tyhjäksi ja tankkasin uuvestaa. Märkä oli jo taas selkä. Lähes koko koivuvanhus pätkittii, ja puolenkymmentä pötikkää kottikärryillä pilkontapaikalle. Pari tumppii pilkoin ihan vaan vaihtelun vuoksi.

Jossaki välissä käin syömässä, ja juuvaki piti vähän päästä, mut sitte päivän toiselle liikuntasetille. Soutamalla mantereelle, ja tennarit ja rätit vaihtoon ja kirkon suunnille jolkaten. Meno oli kohillaan, ja jatkoin kirkolta vielä Hirvikallion risteykseen. Lenkille tuli mittaa reilut 15 kiloo.

Venholla takasin ja saunan lämmitykseen.....palsa oli jo melko tyhjä saunassa....tuntu kuitenki ihan siltä, että olin karistannu jo pari päivää selkänikamijani viuhtovan Viikatemiehen vähän kauemmas. Siellä se kuitenki kytistelee jo aika likeellä oottelemassa Uunon otteen herpaantumista, ja se on sitte siinä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti