torstai 14. marraskuuta 2013

Perslantijassa entiseen malliin


Aikasin ku kävi koisimaan, ni aikasin voipi herätä. Neljän maissa yllös kahvin keittelyyn ja kuuvelta kauraryynipata porisemaan.

Kattelin myös tuota uutisointija Perslantijasta, ja entiseen malliin siellä noijen mukkaan peli pyörii. Kellä on vahingossa parin millin asuntoetu, kellä vahingossa sattu lipsahtamaa autoetu yli lakisääteisen rajan ja kellä vahingossa mitäkin.....ja jos vaikka Sitte loparitki sattusi saamaan ni muutaman satatonnia tulee noista vahingoista itelle kuitenki erorahojen muodossa...

Suoraan jos tähän laitan, ni vanhusta kävi nuo vuodesta toiseen toistuvat vahingot ihan vituttammaan. No onneksi on tuota etäisyyttä, vaikka ropinasta päätellen täälläkin sataa nyt aamulla VETTÄ!

Eikä Taija paljon auttaa, vaikka Uunonen vähän riehaantuu, tai joku toisaalla on tyrmistynny tai muuten vaan paheksuu asijaa. Aina tuppaa rappaillessa roiskahtelemaa raplinkija muualleki, ku oikjaan paikkaan, mut se miuta harmittaa niin pirusti, että maksumiehinä on AINA sama porukka eli uunot ja pikälettiset....

Jatkakaa TYÖ (kellä semmosta on vielä) siellä samaan hyväksi havaittuun malliin, niin teen mieki...

4 kommenttia:

  1. Näin tehhään ja porskutettaan etiäpäin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, eipä muu auta...sadeki mukavasti lopahti, ja aurinko taas pilkistelee jo pilven rakosesta...

    VastaaPoista
  3. Muutto Epsanjaan käy mielessä jo entistä useammin...

    VastaaPoista
  4. Ei yhtään huonompi vaihtoehto ainakaan tässä omassa tilanteessa talvet olla täällä...mukavasti on menny ja ruoka halpaa verrattuna Suomeen...ja muutenki lystijä...työthän täälläki on kiven alla.

    VastaaPoista