tiistai 12. marraskuuta 2013

Kotikisat sunnuntaina



Lissää Uunon "kuvataidetta" kehiin.....

Ens sunnuntaina on Sitte kilpajuoksua tuossa ihan muutaman kivenheiton päässä eli Los Montesiinosissa. Tarjolla olis kymppijä ja vitosta. Sinnehän on tästä mörskältä matkaa reilu viis kilsaa, ja terassilta näköyhteys.

Mie viihyn paremmi tolla kympillä, ja kustannukset on kilometrijä kohen edullisemmat. Mikkohan meijät sinne taas ilmottelee.

Mikko on sielläki juossu, ja kuulemma reitti on taasanen, mut mutkikas. Kyllähän miun on tuota 4:18 vauhtia yritettävä silti hiissata alemmas, jos vaan suinkin onnistuu.

Mikko oli näköjään viime vuonna juossu kisassa mainijon ajan 41:21 avg 4:08.

Säätiedotus lupailee nyt viilenevää keliä, kisapäiväksi +16 ja tuulta 10...täällä ilmotellaan tuulet yleensä yksikössä km/h...eli tuo tuulilukema vastaa jotaki 3m/s...ihan on tulossa jo kohta ihanne juoksukelit.

Kisatietoa TÄÄLTÄ.

Tänää notkistelin itteeni aamulla viijentoista minuutin "jäykistelyllä" eli venytyssessijolla. Sitte vajaa puol tuntija voimailua, ja kauppareissu kävellen. Sitte 15 kilsaa pyörällä kahessa satsissa....ja äsken pikkuhijessä mörskälle kahvin keittoon, ja kohta ketarat suoraksi ja nokka kohen kattoo ja korinat päälle.

Huomenna vois taas yritellä sovittaa tennareita jalkoihi, ja hiippailla vähän hissukseen....

2 kommenttia:

  1. Joo mutkaselta näyttää reitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tekee....koluaa lähes kaikki kylän korttelit läpi...Mikon aika on Kyl viime vuonna ollu mainio. Hyvä keli kyllä nyt tulossa, jos paikkansa pitää?

      Poista