tiistai 26. marraskuuta 2013

Päivän askareet tehty

Kovasti otti tiukalle Benidormin loppusuora, joka juostiin lievään ylämäkeen. Naamataulu näyttää jo muuttuneen vähä totiseksi ja juoksemisen ilo on jo aikaa sitte jäänny jonnekin matkan varrelle.

Eilinen päivä oli lievästi sanottuna väsynyt. Illalla oli reppu ihan tyhjä, eikä sitä jaksannu lähtee täyttämään ees kauppaan. Kauppareissu jätettii suosijolla tälle päivälle.

Tänää aamulla Sitte jo lähes hengissä, ja aamupäivällä lähettii Pinomarin suunnille. Sieltä sitte suunnattii kiinan miehen kauppaan hakemaan Uutukaisen kettinkeihi uutta rasvaa, ku tuo edellinen purkki oli jo loppu.

Reppuki käytii täyttämässä viereisessä Mercadonassa, ja sitte mie poleksin kämpille, ja Ola tuli patikoimalla perässä. Miun polkemista vauhitti repussa sulava jäätelöpaketti, joka piti saaha pakastimee mahollisimman nopeesti.

Puolisen tuntija koittelin tehä voimailuliikkeitä, josta viis minuuttija rymysin tuolla yläterassin rappusilla, ja sitte puolen tunnin polkuoperaatio Alzheimerille ja kaislikon kautta mörskälle......kahvit, läskit, ja jätskit helttoihi ja päivän askareet tehty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti