sunnuntai 3. marraskuuta 2013

24. Medio Maraton Pinoso. 10km Marmol y Vino. 3.11.2013

 
Pinosossa käytii tänää pinnistelemässä. Mikko juoksi kympin kisan ja Hanne ja mie juostii puolikas.

Päivähän alko Suht viileesti, mut ennen kisaa ku aurinko jo paahteli täyvellä volyymillä, ni lämmöt oli jo taas vähä yläkantissa juoksun suhteen. Valmennuspäällikkö Jore oli Kyl tyytyväine huoltolämpötilaan.

Ekaks etittii dorsaleita huussista, mut sieltä ei semmosija löytynny, mut Sitte jo oikijaan kojuun löyvettii myökii.

Sitte jo lähettiiki kisailuun loivahkoon alamäkeen. Myö juostii Mikon kanssa samaa kyytiä n. 4:25 vauhtija, mikä oli molempijen tavote kisassa.

Sitte Uuno alko vähä intoilemaa, ja keskivauhti vähäse tippu, ollen parhaimmillaan 4:21 korvilla.

Sitte puolikkaan juoksijat erkaantu kylältä erämaataipaleelle, ja loivaan ylämäkeen. Sitä oli tuonne 15,5 kilsan kieppeille, jos Oikeen muistan.

Siinä Uunon eessä kekkaloi kilometrikaupalla juoksija, jonka kiinniottamisessa oli työtä ja tuskaa. Erämaataipaleella kuitenki kiinni sain ja Sitte alko muutaman kilsan laskuosuus, ja Uuno veteli heti vauhilla ohitte tennarit ja naamataulu soikeena.

Sitte jossaki 17-18 kilsan koholla alettii nousemaa loivasti takasi kylälle, ja takkaa alko huohotus kuulumaa. Kertaalleen oli voimia vastatuulessa huohottaja karistella etemmäks, mut toisella huohotuskerralla Uunolle tuli vellit pöksyy ja huohottaja, eli miun sarjan M50 ykköne tuli laskettua ohitte.

Loppu oliki Sitte taas helkatinmoista tuskailua ja irvistelyä, ja lopun vajaan kilsan mittane ylämäki tuntu jo semmoselta, että Se ei lopu millonkaan.

No kyllä Se loppu, ja tuloksena oli kakkossija ja Pootiumipaikka normiajalla 1:34:44 keskivauhilla 4:26.

Hannehan voitti komijasti oman sarjansa ja Mikko oli omassaan kolmas. Onnea teille Viel kerran ja Kiitokset mahtavasta KESÄPÄIVÄSTÄ myös Jorelle!!!!

Mie viettelin kahen Pyhän Mikkelin (San Miguel) verran Pootiumijuhlija yläterassilla kolmenkympin lämpötiloissa. Ja Sitte valmistin riisi/tonnikala kurmeen itelleni.

Sitähä mie en tähän laita, että riisit ei kattilassa pysynny, ku hetekalla liijan kauvan väsyksissä rötkötin tyhjään pötsiin kurnutettujen
Mikkeliläisten takija.......

Tulokset laitan TÄNNE.


Kuvia löytyy TÄÄLTÄ.




4 kommenttia:

  1. Oho, melkein miehen mittasia pokaaleja tulee vinkun lisäksi, onnea kovasti toivottaa huoltaja ja huollettava.

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli tosijaan pytyt, viini ja paitaki.....kaikki PITKIJÄ. Kiitokset! Koittelin katella Kuivannon tuloksija, mut linkki ei toimi, eikä juoksijalehenkään kautta. Taitaa olla vielä yli käytössä ko. Osote?

    VastaaPoista
  3. "Hiekottaako" pokalirohmua? Hyvin tunnutta viihtyvän numerolappu rinnassa auringon porottaessa. Pyihihän aikaisemmista pytyistä pölyt ennenkuin uutukaisen laitat viereen loistamaan.

    VastaaPoista
  4. Välillä Kyl vähän eilenki huimasi, mut Se taitaa kuuluva asijaan. Mie koitan nuo matalemmat ja lankkailla kiiltäviks, ennenku Uutukaisen siihe vieree nakkaan....pittää lähtijä roskikselta hakemaa lisää hyllytarpeita ku entisestä jo metrit alkaa loppumaan....

    VastaaPoista