sunnuntai 17. marraskuuta 2013

III Carrera Los Montesinos.10km/5km. 17.11.2013

Tämmösellä paanalla on hyvä päristellä ku kannustus on kova. Kuva: Mikko Lanki, retusointi: uuno

Uuno intoutu tänää vuoden parhaimpaan menoonsa kympin matkalla. Roima keskivauhin paraneminen selittyy pääosin sillä, että lämpötila oli tippunnu nyt lähes ihannelukemiin (+12 varjossa).

Meitähän oli nyt kolme henkilöö Diana, Mikko ja Kari ja yks uuno yrittelemässä kisaamista. Diana ja Kari juoksi vitosen ja Mikko ja Uuno kympin.

Onnellinen juoksijapariskunta Diana ja Mikko, sekä kananjalkaliemitetra, jonka mysteeri on edelleen hämärän peitossa.

Dianan veto lähes ensikertalaisena oli mahtava. Pytinkiseremoniat vaan parin minuutin päässä!

Mikon pohje on toipumaan päin, mutta nyt kisassa riesana kamera ja pitkähihanen paita...heh. Ennen lähtöä, ku setvittii millä "kalustolla" tarkenee, ni Uuno vähän oli sillä linjalla et sopivanmittasella tarkenee nyt. Mikkoki oli tyytyväinen tulokseensa.



Karin kokeilu onnistu mainijosti, hyvin pystyy vielä juoksemaan.


Kari oli nyt ihan kokeilumielellä testaamassa pystyykö kilpailemaan ja hyvin pystyi.

Sitte mie mänen tuoho omaan juoksuuni. Lämmittelyhän jäi nyt vähän vajaaksi, mut lähtölatauksen jälkee ku jossaki 500m ja usean käännöksen jälkee katoin Garminia, ni näytteli keskivauhtija 3:55.

Mielessä kävi hidastaminen, oli siellä vaan hetken, ja jatkoin samalla vauhilla ku hyvältä tuntu meno. Kilsan kohalla vilkasin taas ja lukemat nyt 3:56...ajattelin, että tästä ei hyvä seuraa, mut kokeillaa nyt taas tössiä koko homma.

Kahen kilsan kohilla keskivauhti 4:02, mut tavotteeseeni 4:18 saa tippua roimasti ja jatkoin lähes samalla tempolla. Parasta antia näissä Espanjan kisoissa on tuo kannustus. IHAN MAHTAVA JUOSTA, ku kova on huuto ja meteli.

Kolmosen kohilla keskivauhti 4:05. Vuntsailin siinä, että vielä mahottoman hyvä. Saa kääkkä lähes hyytyä kokonaan ja vielä mänee alle tavotteen.

Siinä pikkuhiljaa ohiteltiin koko ajan kanssamatkustajia ja vauhti ei siitä tuntunnu tippuvan yhtään. Kasin kohilla keskivauhti vielä 4:06 ja homma tuntu edelleen niin hyvältä ku Se voipi yleensä kilpajuoksussa tuntua....eli ei nyt ihan hyvältä, mutta joskus on tuntunnu huonommaltaki.

Viimonen vajaa neljäsatane mäni vauhilla 3:48 ja vuoden (saattaa olla useammanki vuoden) paras rykäsy oli takana.......KERTAKAIKKISEN MAHTAVA KISA JA VETO KÄÄKÄLTÄ HUIPPULÄMPÖTILASSA. Jossaki vastatuuli pikkuse harmitti....mut ei paljo.

Tuloksia senverta silmäilin, et Uuno oli M55 vuotisissa neljäs ajalla 42:26. Oma kello mittasi juoksumatkaksi 10,37km, keskivauhiksi 4:05 ja ajaksi 42:27.

Paska juttu, ku tuon oman vuoden tavotteen saavutusyritys jää nyt yhen kortin varaan, eli Benidormiin, joka on ens viikonloppuna, mut jos olosuhteet ja reitti on kohillaan ni mahollisuuvet on vielä siihen olemassa. Nii ja tuleeha mulle siiheks jo hyvä valmentaja remmiin mukkaan, eli Ola.

TULOKSET 10km laitan TÄHÄN.

TULOKSET 5km laitan TÄHÄN.


SUURKIITOKSET TAAS CAFFILAISILLE!!!!!!


Uuno naama marnissaan hyvän juoksun jälkeen...VOI HITSI KU OLI MUKAVATA....
Mie siitä senverta riehaannuin, että poleksin Pinomarit, La Matat ja Torreviejat Uutukaisen selässä....heh...ja aurinko paisto, vaikka vähän oli vilposta...Kuva: Mikko Lanki, retusointi: uuno



14 kommenttia:

  1. Joo, terveisijä vaan täältä perslantiasta ja tänään helvetin kovasta eino myrskystä. Hienosti juoksi uuno, oikein hyvin sanoisin, kyllä minullekkiin tekkee tiukkaa tuohon keskivauhtiin kympin matkalla tätä nykyään. Mutta hyvä kenraali ensiviikon loppua ajatellen uuno rykäs, nyt vaan uutukaisella kevyttä veivuuta ja hölkän poikasta, niin hyvä tulee,ollaan hengessä mukana:) TV Hart

    VastaaPoista
  2. Kiitos TV,pitänee laittaa joku tarkistamaa onko kotomörskän katto ja päreet siellä tallella....juoksu mäni nyt liukkaasti...siulla on telakkakunto, mut jos vaan tennareille pääset kunnolla, ni äkkiä ne vauhit sieltä takas löytyy...joo sillee suunnilleen on ens viikko tarkotus vietellä...yritellään...ja sinne toipumisia ja hyviä korvaavia.

    VastaaPoista
  3. Hyvin oli uuno taasen hehkuttanu, onnittelut.
    Yritystä olis ensiviikonaikana sinne ilmaantua, jos ei lakot, Einomyrskyt tai jokku muut haitat ja hankaluuet esteeksi asetu.

    VastaaPoista
  4. Hyvin kyllä hehku täl kertaaki. Katoin MTV3 uutiset, ja kovasti tuntuu estemahollisuuksia olevan tulossa....hm ja negatiivista hellettä -20...-30 luvassa teijän kylille...katteeksi ei kyllä käy ensinkään.

    VastaaPoista
  5. On se hurja. Onnittelut hyvästä juoksusta!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Pete, Kyl siel oli paljo hurjempia omassaki sarjassa. Kolmanteenkaan sijaan ei mitään mahiksia, ja kaks ekaahan mäni alle 40 minuutin...toivoa vaan sopii, että alkukesästä Petslantijan tarttiviivoilla nähhään...

    VastaaPoista
  7. No mitä mitä, mitä nyt on tapahtunut? Että ei pokaalia, mahtaa olla outo tunne liehuletin alla. Sanonko, no en, no sanon kuitenkii, ONNEEEEEEE. Hyvin näyttää eelleen kulukeva. Toista se on teällä, lauantaina tultiin Ylläkselle ja sukset ne vaan on pysyny tiukasti suksiboxissa. Otetaan löysät alkuun pois ja yritettään illan hämärtyessä päästä suksille. Rommikaakaota ei kuulemma saa jos ei ole tehny hiihtoliikkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunne on liuhuletin alla yhtä sekava ku sikasemminki....ja hyvä ku sanoit KIIIIITOSSSSS. Hyvin kyllä nyt mäni...jätä ne sivakat sinne boksiin suosijolla ja keskity siihe kaakaoon, siellä on tulossa niin vilposet kelit, jotta pissi ja pelitki jäätyy....hiihä siinä Sitte pelit ja ite jääpuikon nokassa...heh...tämmösen ennusteen kuulin Lehtokylän ukolta...hiihtoliikkeitä voipi tehä sisätiloissa ilman sivakoita paljo mukavammin.....koittakaa siellä kuitenki kärvistellä ja hengissä pysyvä....

      Poista
  8. Katos vaan ! Onnittelut Uuno, kohta menee alle 40min kymppi notta pätkähtää !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Muta....se on jo kääkälle varmasti liijan kovaa kyytiä, ku tuppaa jo huimata hiljasemmassaki vauhissa...

      Poista
  9. Uunon vauhti vaan edelleen kiihtyy. Onnittelut hienosta juoksusta!

    Me vietettiin la-su yö Joensuu Areenalla. Yritän saada jotain kirjoiteltua kunhan ensin saadaan Einon vauriot parsittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eka...koitahan keritä kirjailemaan...niissä Eino-pojan vaurijoijen kursimisessa voipi muutama hetki vielä vierähtää...

      Poista
  10. Hyvä Uuno!!! Alkaa etelänleiri tuottamaan tulosta. Ei tuo Mutan heitto ihan tuulesta temmattu ole. Pidät vaan koivet juostavassa kunnossa, niin hyvä siitä tulee.

    VastaaPoista
  11. No Joo, nyt oli "hyvät tunnelmat". Siinä koipihommassa sitä yhtälöö onki ratkottavaksi. Juostaki Pitäs, mut ei juoksemalla...siinä pulmaa..heh. No puolet tuosta kevään tammi-maaliskuun Etelän leiristä vois yrittää taas kerätä kilsoja ja loppuosan kisailla tosimielellä. Paljon on Sillon puolimaratooneja ihan lähikylissä...

    VastaaPoista