keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Cruz de la Muela



Ei oo Uunolla nykysin voimia nukkua öitä rauhassa. Neljän ja puolen tunnin pätkä, ja Sitte puolentoista tunnin "pakkovalvominen" ja taas muutama tunti unta, ja Sitte ylös.

Aamulla normaalit venytykset ja Sitte vähän voimailua ja pyykkisouvia. Iltapäivällä polkasin aallonmurtajan päähän ja otin muutaman kuvan. Lämpötila 28-29....tarkenee edelleen.

Mukava oli kuitenki aamulla kahvikupposen kanssa könytä tuonne yläterassille patsastelemaan ja taivastelemaan täysin pilvetöntä taivasta.

Kuvat liittyy siihen ens sunnuntain vuorikiipeilykisaan, joka lähtee Orihuelan Monte Pinarin kylästä, ja nousee siitä Sitte läheisellä vuorella olevan ristin (Cruz de la Muela) juurelle. Siitä tulee nyt Sitte varmasti viimesillä metreillä melkosta konttausta....

Sattu sopivasti tulemaa "seinätaulusta" La Montaña Solidaria", josta saapi vähän esimakua mäkisestä kivikkojuoksusta...


5 kommenttia:

  1. Nyt tulee Uunolta niin paljon päivityksiä, ettei ehdi lukemaan, saatikka kommentoimaan. Täällä kun joutuu TÖISSÄ käymään. Onnittelut vaan taas mitalisijasta ja nyt näyttää hyvältä tuo teidän tulevan kisan rataprofiili.

    VastaaPoista
  2. No aikaa on nyt päivitellä lokia ja ilmoja ja paljon muutaki....koittakaa vaan jaksaa painaa, ettei meijän pijä takasin tulla, jos eläkkeijen maksut loppuu...haasteelliselta Kyl näyttää ja sitä varmaan onkin. Mikkohan ainaki on tuollaki käynny aiemmin...terveisijä kotija myös...

    VastaaPoista
  3. Nii ja kiitos onnitteluista...ne otetaan nöyränä vastaan...

    VastaaPoista
  4. Hirveä on tempo ollut miehellä, jo 13 kisatulosta Espanjanjuoksuissa löyty tällevuodelle uunon nimellä.
    http://www.runedia.com/panell-cerca-resultats.php
    Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  5. Kovasti on ollu nyt aikaa täällä luuhailla.... Koitahan ruveta jo tennareita keräilemään....

    VastaaPoista