maanantai 11. marraskuuta 2013

33 ja rapijat

Kämppä tärisi pitkään ja hartaasti Uunon kuorsauksen voimasta viime yönä.

Uunon reppuki rysähti jossaki vaiheessa penkiltä lattijalle, ja siihen heräsin, mutta en jaksannu ees kattoo oliko Se reppu vai rosmo.

Aamulla Sitte ku puol kasin maissa virkosin hengittämään, "normaalien" aamujuonitteluijen jälkee Uutukaisen selkää ja kylille.

Siinä vierähtiki koko puolpäivän tienoo. Ekaks radanpohjaa pitki keskustaan. Keskustaa ja rantaa pitkin Suomibaarille kahville. Siintä kolusin tuon Masahotellin takana olevan asuntoalueen. Sitte "lankuille" ja La Matan päähän. Siintä Pinomar Dossiin ja edelleen Pinada Beachille. Sen alueen korttelit kiertelin ympäri ja poikkesin rannallaki. Siintä Alicanten tien ylitte Campo Guardamarin markkinapaikan suuntaan ja pikkutietä takasin La Mataan.....ja siintä olusille...

 Uuno oli vissii jo täsvaiheessa senverta nälkiintyneen näköne, et ison tuopin kylkijäisenä tuotii pikkuset patonginsiivut ja niijen päällä oli kaks silakkaa....miehä ne heittelin kaikki helttoihini hyvällä ruoka- ja juomahalulla.

Siintä La Matan luonnonpuiston ja radanpohjan kautta mörskälle La Siestaan....kilsoja hitaalla vauhilla 33 ja rapijat päälle....

Masan takana on mainijoo rauhallista kivikkorantaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti