lauantai 2. marraskuuta 2013

Keskellä törrötti peukalot

Mie tuossa iltapuhteena koittelin pikkuse huomista kisaa varten katella reitin tietoja, mut ei perhana tunnu onnistuvan.

Tokko Se tuoho lopputuloksee mitää vaikuttaa, mut oisha Se ollu mukava tietää onko tulossa SUBIDAa (ylämäki), että ei kannata heti otta sinisenä alussa paahtaa.

Mutta ei onnistunnu Uunon epätoivoset yritykset Leit Sportin sivustolle päästä, vaikka toimitetuilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla yrittelin.

Jotakiha siellä sanottii, että ne toimii vain kerran ja neuvottii Sitte toisee paikkaa, ja siellä voipi vaihtaa salasanan, mutta ku ei toiminnu sitä ensimmäistäkää kertaa.

Kieltä ja taitoohan Uunolla äiskän mielestä Kyl on, mut tälkertaa taito ei kohistunnu vaajitulle aluveelle.

Kyllähä mie Sitte hermoromahuksen partaalla, tuskanhiki päässä ja muutenki murjottaen lopetin yritykset ja vilkasin kämmeniini. Siellähän molemmissa kämmenissä keskellä törrötti peukalot.

No senverta tietoo sain sivuilta irti, että jokajuoksijan Bolsa sisältää pitkähihasen paijan, rätin ja putelin viintä. Kävi kisassa Sitte miten tahansa ni voitto- tai tappioputelin luulen pystyväni nieleksimään tyhjäksi jossakin vaiheessa.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti