torstai 22. maaliskuuta 2018

Läskit pannulle ja toiset läskit silmille

Kuva on Uunon taukopaikalta, läheltä Los Montesinosia.

Aamulla kävin auringonnousun aikoihin yrittämässä juoksuntapasta pari kilometriä. Siintä ei kannata sen enempää mainita.

Yläkuolokohta.

Sitte mörskälle ja kympiltä heti Bikemaniaan, kun oli Kankeessa vähän "vaihelaatikkovaivaa". Siihe vaihettii kokonaan uus kettinginsiirtoyksikkö eturattaijen puolelle. Vanha oli jo väsynny, niinku on jo Uunoki, ja se ei pysynny muodossaan, ja kettingit oli hinkannu sen jo ihan puhki, niinku Uunonki nää elämän viimeset ajat.

Kankeen vielä kiiltäviä ja uunotuoreita vaihelaatikon osia.

Hommassa mäni reilu tunti, ja käväsin siinä välissä kahvilla ja nelisen kilsaa kävelemässä ja voimailusessijon vetasemassa tuossa läheisessä pikkupuistossa. Sitte taas Bikemaniaan kattomaan oliko tilattu työ jo valmis. No olihan se niinko oli sovittu. Maksoin parikymppisen ja Kankee oli ko uus...heh....Senverta siintä intouvuin, vaikka Uunolle ei sopivia varaosia itelle löytynny Bikemaniastakaan, että käin mörskältä hakemassa repun ja lisätarvekaluja, ja lähin sotkemaan noita kahta suolajärvee ympäri.

Taukopaikalla Torreviejan suolajärven takana.

Ajelin sairaalan ohitte Los Montesiinosiin, ja siitä Quesadan viertä Guardamarin yläkuolokohtaan, ja siitä Pinomarin ja La Matan kautta Pariisille ja "Rio Röntgeniä" pitkin rantatielle, ja loppukylän läpi mörskälle. Kilsoja tuli 38.

La Matan "Mölinäpuiston" kupeelta.

Rätit koneeseen ja niijen kyttäilyä, ja sen jälkeen läskit pannulle ja kohta toiset läskit silmille hetekalla. Tästä se lähtee.

5 kommenttia:

 1. Jokos se Uuno on saanut läskit paistettua? Kun ei ole mitään kuulunut yli kuukauteen! Kuinka juoksijan jalat jaksavat ja oletko päässyt kotosuomeen mökille kesää viettämään!!

  VastaaPoista
 2. Ei oo saannu paistettuu. Viilikset ja kaikki muukin nollan alapuolella Sen kyl jo tieti jo etukäteen, että tänne Talalistolantijaan tulosta ei tuu muuta ku 'näppylöitä" nahkaan. Senverta on ollu vaikeeta ja haikeeta, että yrittelin tänään jo lekurin pakeille pyrkiä. No ei sekään onnistunnu...heh...mökkihommissaki on ollu senverta "setvimistä", että sinnekään ei hinkuu enää ole. Täytyy yrittää keksijä jotaki muuta, jahka ja jos tästä vielä tolpilleni tokenen. Hyvää kessää sinne! T.uuno

  VastaaPoista
 3. PÄÄ PYSTYYN!! Kesäkin tulossa, murheet pois rinnasta ja eikun ETEENPÄIN! Hyvää Kesää ja nähdään juoksu karkeloissa täällä etelä suomessa, jutustellaan lisää!!

  VastaaPoista
 4. Silleehän sitä pitäs pystyy ajattelemaan...Juoksukarkelot jääpi kuitenki aikasintaan loppukesään ja sitte takasin Torreen, jos ei lisää pusikoita ja esteitä ilmaannu yliteltäväksi?

  VastaaPoista
 5. Kymijokiviesti 2018. Tarkotus oli kirjailla jokunen sana viestistö, mutta salasanat ei kuukausikaupalla uunon latvuksessa kestä, joten se jää myöhäsempään. Kiitos kyitenkin kaikille Uunojoukkueissa juosselle ja muillekin tukijoukoille. Takuuvarma uunoilu jatkuu ja henki vielä taas senverta pihisee, että lenkillekin halajan. Tällä viikolla kortisoonia peppuun, eväät reppuun ja lenkille. T.uuno

  VastaaPoista