sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

II Medio Maraton Dama Guardamar del Segura. 18.3.2018

Lähtökiihyttelyä.

Tännää kokeiltii taas erilaisia kyytivaihtoehtoja kisapaikalle mänössä. Vuorossa oli nyt pirssikyyti. Uunohan oli pieniä varmisteluita jo käynny tekemässä tuossa kotinurkalla olevalla taksiasemalla. Siihe oli sovittu rehvit Kaken ja Raijan kanssa varttii vaille kaheksaksi.

Juoksuvastuu oli Kaukolla ja Raijalla huoltovastuu, ja Uuno piti huolen uunoilusta ja muusta tahvoilusta.

Yks pirssi siinä asemalla könötti Libre- kyltti kylessä, ja Uuno säntäsi kuskin juttusille ja kyyvistä neuvottelemaa. Hinta oli kohillaan, je meillä kova hinku Guardamariin, jossa oli tänään tuo Guardamarin puolimaratonikisa Kaukolla juostavana. Uunoki sinne oli ilmottautunnu, mutta ei kisassa juossu.

Kaukon torsaaliteltassa valmistautumista koitokseen.

Kisan järjestävänä seurana toimi Club Maratonianos Guardamar del Segura. Mukavan mahtavasti oli kisajärjestelyt hoijettu, ja hommat pelasi kaikki ihan mallikelposesti. Manolon vastuulla oli monta hommaa kuulutuksesta lähtien, ja hyvin mäni kaikki. Uunoki sai nautiskeltua lepposan ilmapiirin ja usijamman serveesan ja paellalautasen avittamana mukavasta kisatapahtumasta usean tunnin ajan. Unohtaa ei sovi myöskään Juoksijan Bolsan sisältöö, jonka sai omakseen 14€:n osanottomaksulla. Bolsassa oli mm. laadukas verryttelypuku ja lippis! Suuret kiitokset järjestäjille!

Tästä se lähtee, ja lähti kanssa.

Saatii kyyvin yksityiskohista sovittuu, ja ängettii sitte pirssin sissään ja kohen Guardamaria. Lähtöhän sijaitsi tuolla Cervantesin Kallen kotinurkilla, Reina Sofian puiston nurkalla, joka on ihan mahtava paikka tämmöselle tapahtumalle kaikin puolin. Taksi paineli ihan perille asti Uimahallin ja Salidan putken viereen, taksimerkin antamilla oikeuksilla.

Manolo median haastateltavana. Hyvin hoitu kaikki hommat, mitkä vastuulla oli. Felicidades!

Kateltii siinä paikkoja tovi, ja käytii hakemassa Torsaaliteltasta torsaalikapsäkki, ja lähettii rannalle kahvikupposta hakemaa. Sehän löyty helposti, ja aikaa kun oli istuskeltii kuppilan sisätiloissa kuumien Cortado- kuppien äärellä puhumassa mukavia. Sitte maksettii kupposet, ja lähettii lähtöalueelle takasin.

Voittajan maalinarun katkasu.

Guardamarin Vesakin siihen sitte ilmaantu, ja osallistu kisaan myös juoksemalla. Kake ja Vesa painu sitte verryttelemää, ja myö kanniskeltii Raijan kanssa reppuja ja oltii muutenki hengessä mukana.

Vesan loppukiristys. Hyvä!

Sitte lähin Kakee avittamaa Torsaalitelttaan, ku oli jo aika vähentää vermeitä kisavarustustasolle. Kohta oli jo aika lähettää juoksemaan tulleet matkaan. Mahoton oli ryske ja ruudin ja pelihousujen käry, ku lähtötoimituksen aika oli. Rakettia, ruutia, savua ja sputnikkia ja muuta ohjusta oli ilma sakiana ja tärykalvot tärisi vielä vartinki päästä itekseen.

Kaukon loppukiristys. Hyvä!

Sitte lähettii valumaan rantakadulle yks kortteli alemmas, mutta Vesa kerkis jo männä ohi ennenku sinne päästii. Kauko kerittii näkemää siinä 3,5km:n kohilla ennen "kastajamöklejä".

Espanjalaine nuoripari, joka on ollu kolmessa viimesessä kisassa aina mukana. Torrevieja, Benijofar ja Guardamar. Onnea kovasti!

Ekalla kierroksella oli sovittu Kaken juottopaikaksi maalisuoran alkupää, mutta siinä vaiheessa Uunolle iski paniikki, että onko juotto varmasti sallittua. No kysästä piti Maratonianoksen vahtimieheltä, ja kuulemma ei ongelmaa juoton suhteen ollu. Hyvä juttu. Tässä vaiheessa ois ollu Kaken kannalta "mukavaa" ku Uuno ois kävelly juottopullo käsissä, mutta ei ois sitä voinnu Kakelle luovuttaa "tiskauksen" pelossa. Vesa tuli ensin ja kohta Kakeki, ja Uuno sai putelin luovutettuu onnellisesti ilman uunoilua Kakelle.

Hauskat juoksijanuorukaiset Vesa, Mariano ja Kake.

Sitte kytisteltii toisen kierroksen aika lähtöpaikan tuntumassa ja enne voittajan tuloo siirryttii maalilinjan tuntumaan. Voittaja sieltä tuli ja katkasi maalinauhan reilussa 1.11 ajassa. Asvaltille vetasi sitte linjan jälkeen väsyneen juoksijan.

Kauko ykköspallilla pootijumilla.

Vesa juoksi hyvin, ja oli jälleen pootijumilla toisena sarjassaan ajalla 1.26 ja rapijat. Kauko juoksi ja mahtavasti jälleen, ja voitti sarjansa ajalla 1.30 ja sekunnit päälle.

Vesa pääsi myös "pormestarin puhutteluun" pootijumille kakkosena.

Sitte siirty jo huoltohenkilökunta, eli Raija ja mie tuonne puiston sissään palkintojenjakopaikalle. Siinä tuli sitte espanjalaine nuoripari vastaa, jotka on ollu viimesissä kolmessa kisassa myös juoksemassa. Uuno-espanjaa siinä hölöttelin pitkät litanijat ilman oikeita "Forma de Verboja", mutta ei tuntunnu kettää hattaavan, vähiten Uunoo.

Voimistelijatytöt vetasi hienot esitykset ennen jumijuhlia.

Juoksijat ku oli saannu vattansa paellaa täyteen, sitä ja serveessaa piisas myös huolto- ja katsomohenkilökunnalle. Kytisteltii siinä aukiolla sitte jumitteluijen alkuu, ja Vesa ja Marianoki tuli porukoihin. Soomipoikien seremonijat ku saatii loppuu vietettyä ja Vesa ja Kauko mitalinsa, myö hyvästeltii, ja lähettii kohti paperipussi- ja taksiasemaa, jotka oli molemmat samassa paikassa.

 ONNEA KAKELLE JA VESALLE MITALEISTA!

Tässä Uuno rötkähti päivän jälkeen hetekalle väsyksissä vetastuaan uuven kisakassista löytyneen Verkkapuvun ja lippiksen päällensä. Hyvin nukutti.

Aikamme kökittii asemalla, mutta ku ei pusseja eikä takseja näkynny, ei auttannu, ku ruveta vetelemää luurilla numeroita. No lupasivat, että kasi-numerolla varustettu taksi tulee 5 minuutin sisällä meijät hakemaa. No luurin ku sai kiinne, ni kohta oli pirssi eessä ja huolto- ja juoksuhenkilökunta autossa. Mie käin istumassa kyyvissä  Kaken ja Raijan osotteessa, ja sitte tulin takasi pirssillä tähän mörskälle.

Torsaaliteltan ilosta porukkaa. Kiitokset hyvästä palvelusta!

Kiitokset Raijalle, Kaukolle, Vesalle, sekä Maratonianoksen porukalle ja muillekin tuttaville mahtavan mukavasta päivästä!

Toivoo, Uuno

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti