lauantai 10. maaliskuuta 2018

Ottanahkan käristystä

Campoamoria...

Aamusella oli molemmilla tässä mörskässä eläjillä tarkotus lähtee etelämmäs elelemään päiväksi. Ola lähti vähän aikasemmin Jäykimmällä, ja mie kohta perään Kankeella.

Tarkotus oli itellä vetasta pieni voimailusessijo ekaks tuossa kilometein päässä olevassa jalkapallopuistossa. No sinne mänin, ja olin ekaa settijä ähkimässä, ku kämppis soittaa, että Jäykimmän kiertokanki on irtoomassa, ja että onko miulla sopivia työkaluja mukana. Jotaki mukana oli, ja lopetin voimailusetin kesken, ja lähin sotkemaan hätiin.

Campoamoria..

Raijaki tuli siinä vastaan, mutta nyt ei joutannu enempää jutustelemaan jäähä, ku kämppiksen pinteestä pelastaminen oli ekana tehtävä. No ei miulla sopivaa hylsyavainta kuitenkaan ollu kiertokangen kiristykseen, ja Ola joutu työntämää Jäykimmän kylille takas. Mie käin Aldissa hakemassa juomaa ja evästä, ja jatkoin Zenian Decathlonin sporttikauppaan kalossien ostoon...lähinnä tuon jalkapohjan takia.

Paksumpipohjaset patiinit sain hommattuu, ja ne otin heti käyttöön ja sietasin nilkoilleni. Sitte viettelin juomatauon parkkipaikan kulmassa ja jatkoin Campoamorin kautta San Pedro del Pinatariin.

Ilmakiehkuroijen tekoa.

Siinä palmusuoralla ennen Pinataria, penkillä kökkiessäni, tuli Olaki siihe istahtelemaa. Tungin justii myrkkymakkaraa ja patonkia suuhuni Olan ottaman kuvan perusteella. Ola oli saannu Bikemaniassa kiertokangen tiukattua, ja oli päässy myös matkan tekoon.

Mie kun siitä sitte tauon jälkee lähin jatkoille, ajelin hiljakseen rantaa pitkin aina San Javierin tukikohan portille, siintä kattelin viime vuonna K-Hiton pikku hotellin, jossa yövyin sillon edullisesti, ja kiersin tukikohan ympäri. Viis hävittäjää reenaili kentän yllä ilmakiehkuroijen kähertämistä. Hyvin ne käherti, ja välillä Uunoki toppasi Kankeen ja siirty vilmaamaan kiehkurointia.

No tuo lentokonekuvaus lentotukikohan aijan vierustalla, ei näin jälkikäteen ajateltuna oikeen viisaampia tekosiani ehkä ollu, mutta mahtuuhan tähän maalimaan isompiakin rikkeitä vissiin? Vakoilusyyte saattaa semmosesta napsahtaa uunotuuriselle.

San Javier.

Seuraavan keppanatauon pijin Los Narejosin rannalla. Siitä jatkoin vielä jäykistelyäni Los Alcazaresin tutuille rantapaanoille, jossa on hikoiltu useat kerrat tennarijen kanssa hiki päässä ja ottalohkot jäässä.

Sitte alko jo takalauvotus pistämää senverta hanttiin Uunon jatkosuunnitelmia, että käännyin takasin, ja tulin suurinpiirtein päinvastasessa järjestyksessä takasin mörskälle. Koulun nurkalla viimesissä liikennevaloissa Esijuoksija jo valitteli myös voimiensa vähentymistä, ja mie sen pysäytin, mutta ite piti jatkaa vielä yks kortteli, ja päälle aina niin mehukas Kankeen kanto toiseen, eli kolmanteen kerrokseen.

Los Narejos.

Siinäpä sen eilisenki sai tärvättyy pitkälle iltapäivään, ja naamataulun ja ottanahkan käristettyy vähän helläksi täysin aurinkoisessa kelissä. Tännää on luvattu jo +24 asteen lämpöjä.

Los Alcazares.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti