tiistai 20. maaliskuuta 2018

AntinProidi- puhelimen keksijälle

Epäonnistuneen aamulenkin loppupuolella näppäsin tän kuvan. Jos totta puhun, ni lenkki oli silti onnistunnu, vaikka juokseminen jäi vajaaseen viiteen kilometriin, ja sekin useammassa pätkässä. Kävelyä kerty pikkusen vähempi.

Sitte männää tuoho otsikon asijaan. Antti on vissiin veljellesä keksinny tuon puhelimen, jonka mieki sekopäisyyksissäni, ja hätä- tai muuten päissäni mänin ostamaan. Perhana en kyllä tienny ostaessani, että Antin velipoika on todennäkösesti minnuu paljon nuorempi. Tuon kolmen kuukauven käyttökokemuksen jälkeen kyl ainaki siltä tuntuu. Seuraava luuri ei todennäkösesti oo Uuno-vanhuksella ainakaan Antin valmistama, jos ei asioihin tuu ripijästi muutosta.

Mitä enempi on Uunon käyttötunteja tullu, sitä enempi paskaa tullee luurista ikäihmisen silmille. Sitä en sano, etteikö ikäihmineki vielä jotaki opi, mutta pointti on se, että ikäihmisellä eritoten, jos se on eläkkeellä, sillä ei ennää oo aikaa kaiken maaliman JAKAMISIIN, KOMMENTOIMISIIN tai muuhun joutavaan. Sillä ei oo ku muutama vuos jälellä, eikä se haluva niitä käyttää jonnenjoutavaan.

Nytte on ihan vertailun vuoksi sanottava, että ilman muuta palaisin Nokiaan ja Ikkuna-puhelimeen, jos ois mahollista, mutta ei taija olla? Tuki lienee loppu ja kaikki muukin alamäjessä älyttömissä luureissa? Sillä ei juuri mittään itestä riippumatonta silmille hypiskelly, niinku tässä Antin-Velipoikapuhelimessa tapahtuu vähän päästä.

Toine juttu on nuo, eritoten Antin Proidi- puhelimen näppäimistöasetukset. Perhana sentään, on kääkkä kamppaillu viikkotolkulla ihan vaan sen kanssa, että jokahine merkki, minkä painan näppikseltä tulee samanlaisena näytölle......Perkele....mistä helvetistä Antin Proidi luulee tietävänsä haluanko kirjottaa minkäkin kirjaimen, öön, vai jopa ään.....tän kanssa oon painiskellu "jonkusen tovin" monasti...heh...ja vähillä "eläkeläisajoilla". Ja silti vaikka oon näppisvalintani saannu kondikseen helvetinmoisella työllä, vähän päästä tulee "ehotuksia", josko nyt vaihtaisit johonki toiseen...perhana. Pitäs olla enempi "yks puhe", niinko ennenmuinoin oli pokeripelissä. Nyt on semmoset periaatteet jo kuopattu kilometrien syvyyteen.

Joo tiijen....lue OHJEISTA ja NETISTÄ...no siihen sanosin, että kuusnelonen on jo saannnu ihan tarpeekseen lukija erilaisija ohjeita siintä ja siintä ja siintä...ja myös niitä nouvatella....sitä ei enää juuri kiinnosta minkään ohjeen lukeminen...ja niijen nouvattaminen vielä vähempi....heh se on nuorempien asia.

Ja perkele tuo salasanojen jatkuva tallettamisen kysely....ottaa kyllä pattiin. Miulla, ja muillaki tän ikäkauven tuotteilla on jatkuva ongelma siinä mistä ne oikijat, salassa olevat sanat löytää. Ei niitä kyllä kannata mihinkään pilviin käyvä sirottelemaan, jos ei lissää riesoja itelleen halua. Sieltä niitä ei ainakaan kuusnelonen löyvä ikänä. Joku muu kyllä löytää ihan varmasti.

ANTIN-PROIDI vaihtuu oitis Uuno-ystävällisempään malliin. Nytte ois markkinarako, ja oisin semmoseen luuriin valmis muutaman satasen ylimäärästäki laittamaan, johon ei tulis yhtään mainosta, ei ees semmosta minkä ite haluaisin.

Löytyykö? Ei taija nykyaikana löytyy. Lähen ettimään nyöriä ja rasvapurkkia...

Pittää tähä nyt vielä jatkeeksi lisätä, että käväsin äsken paskomassa. Jo tuli Antin Velipoikapuhelimesta kysely, että pitäs ruveta arviomaa käynti. No aikasemmi en oo jaksannu mittää arvioija, mutta nytte vetäsen arvion: Tää oli ihan vakiokamaa, ei löysää, eikä liija jöötiäkään, eli sanosin kutakuinkin MEDIUM....no enpä tiije paljonko tästä joku Kookle sitte viisastuu, mutta kertakaikkisen paska homma on tuo kaikenmoinen tietojen kyräily, mitä nuo yhistykset tekkee.


2 kommenttia:

  1. Androidit ne on yksiä saatanoita, ja hipaisunäytöt.
    Johan se varoitettiin Mooseksenkirjassakin tulevista vitsauksista, mitä niitä nyt oli sääsket ja syöpäläiset, paarmat, paiseet, rakeet, heinäsirkat, karjarutto ja mitä niitä oli, niin ainakin siinä taisin olla androidin kosketusnäyttö puhelimet.

    VastaaPoista
  2. Joo totta haastelet, joka sanalla. Nyt tuo "konklaavi" vai paaviko se oli, joka tuon isonkirjankin uuvistamisesta päättää, saisvatten sinne vitsauksiin lisätä ainakin tuon sipasunäytön, ja eritoten AntinProidi puhelimen. Ja ois miulla sinne kyllä muutaki lueteltavaa pitkä lista...heh. Kärvistelemisiin.

    VastaaPoista