torstai 2. helmikuuta 2017

Pyörimistä

Välillä pitää vääntäytyä tuon Kankeen tai Vielä Kankeemman selkään, riippuu siitä missä jamassa on lumpijo, ja onko pitempijalkasella Olalla Kankeenkäyttövuoro. Kankee on rungoltaan vähän kookkaampi kun tuo Vielä Kankeempi, ja miulle on sama kummalla vekottimella veivailen, ku nuo matkat on kuitenki lyhkäsempijä ku Olan retket.

No olosuhteisiin nähen on saannu nilkutuskilsoja ja -kertoja kerrytettyy ihan mukavasti. Alkuviikosta käväsin tuolla Guardamarissa kääntymässä Vielä Kankeemmalla. Tänään ehkä sama juttu? No sen näkee päivemmällä.

Eilinen toinen lenkki mäni vähän liijan myöhäseksi, ja sittehän ei oikeen uni tullu hetekalla silmään ja muutenki oli pelkkää "pyörimistä" koko hetekointiaika. Saatto olla, että tuo lenkin jälkeen pesemättä jäänny hikinen lenkkirättikasa vaikutti myös unen laatuun huonontavasti.

Nyt rätit on jo koneessa, mutta tuota kovaäänistä masiinaa ei naapurisovun takia vielä viitti pyörimään laitella. Meillä on vähän eri aikataulut espanjalaisen naapuripariskunnan kanssa. Ne kukkuu illalla ja myö nukutaa jo sillon ja vastaavasti myö kukutaa yöllä ja aikasin aamulla ja ne sillon nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti