maanantai 13. helmikuuta 2017

XIX Medio Maratón y 8K "Ciudad de Orihuela". 12.02.2017

Näillä männään seuraava viikko.

Mie käin eilen kokemusta hakemassa tuolta Orihuelan puolimaratonilta. Monelta osin mukava reissu taas, mutta toisaalta ois voinnu jäähä mörskän hetekalle rötköttelemää, jos etukättee ois tienny reissun yksityiskohat.

Myöhän lähettii Olan kanssa aamusella Vesan kyytii ja matkustammaa kohen Orihuelaa. Los Montesinosista sitte tuli mukkaan kahen auton letkaan Eira ja Ilkka.

"Pelipaikoilla" oltii ihan ajoissa ja pirssit saatii parkkii hyvin ja torsaalit ja polsat kässiin vauhikkaasti, mitä nyt Uunolla vähäse tankerointija nuijen numerolitanijoijen luvetteloinnissa.

Kelihän oli uhkakuvista huolimatta ihan ok, +17, 2m/s, pilvinen.

Eilistä "kisakalustoo"

Takasi pirssille ja kuorittii vaatekertoja vähemmäksi ja sitte yritettii kahville. No siinä mäni väenpaljouven takija kovasti aikaa ja hermo petti ja lähettii verryttelemää. Vettä tuli muutama tippa, mut satamaa ei onneksi ruvennu. Takasin autolle ja kuorimaa ylimääräset rättikerrokset kisavarustusten ympäriltä ja jolkottelemaa tarttiputkilon alle.

Mie mänin putken etupuolelta karsinaan ja pääsin ihan eturiviin. No siintä joutu kyl näillä hartijoilla kymmenen minuutin kökkimisen jälkee usijamman metrin pakittelemaa, mutta hyvä oli paikka. Ola joutu kiertämää sivuaitauksen ympäri ja oli paljo miun takana. Vesaki oli lähellä lähtöviivaa.

Sitte lähettii ja "ryysis" oli ihan mahoton. Pelko perspuolella ja kieli keskellä suuta toivoin, ettei joku tallaa Uunoo allensa. No ei tallannu, ja hyvin lähti juoksuki kulkemaa. Eka kilsa 4:27 ja ihan ok tuntuma, vaikka tuolla keskitahilla tuskin maaliin oisin jaksannu?

Rupesin yrittelemää jarrutteluu, mutta vauhti oli seuraavat kolme kilsaa samoilla lukemilla ja hyvin kulki muutenki. Ollihan oli männy jossaki kilsan kohilla miusta ohi.

M60- sarjan ykkönen ja kakkonen höystettynä Vesalla.

Vähän ennen neljää kilsaa oli kääntöpaikka ja kuulin Petrin huutavan Ollille kannustuksija....js sitte repsahti Uunon vasen lonkka, Uuno ja koko Uunon juoksu...vasenta jalkaa oli vaikija siirtää etteen päin ja jotta juoksemalla etijäpäin pääsis, pitäs siihen pystyy, ja vielä semmosella tahilla, että se juoksuksi tulkittaisiin. Nytte ei pystynny ja siihen lässähti ja lerpahti hyvin alkannu kisa Uunoselta.

Riuhoin numerolapun irti rinnuksiltani, vetasin niskat kyömyyn ja monasti Uunolle tuttu tappijomieliala valtasi koko Uunon ruumiin ja sielun.

Siintä hiljalleen rupesin ittijäni hiissailemaan hitasti nilkuttamalla maalialuveelle. Monta kertaa piti kysellä suuntaa, ku ei halunnu koko reiluu parijakymppijä tällä nilkutuksella kierrellä.

Kertaalleen lanssimiehistöki minnuu kyytillensä anoskeli, mut mie en vielä niin huonossa kunnossa tuntenu olevani, että vaaterissa ois kuletusta ruumis vaatinnu. Alaleuka kyllä alko jo vähäse väpättää ja suumuovit lonksutella toisijaan vasten kylmän vaikutuksesta.

Matleena pootijumilla keskellä ykkösenä, ja oikijalla monasti Olaa ja Uunoo jelpannu Tragamillasin pressa Paco.

Löyty se parin kilsan konttaamisen jälkee maalialuve, mutta siellä mie suunnistin telttailemaan ensiapupisteelle. Siellä sitte usijamman henkilön toimesta Uunon nivusta tutkailtii, jotaki vaksija siihe työnnettii ja pyyvettii johonki "vekselilankettii" nimi kirjailemmaa. No mie en ollu hanttiinlaittokunnossa, ja vetasin nimen paperiin ja pääsin maalialuveen karsinaan. Myöhempi tijaknoosiarvijo lienee vika lonkanlöyhentäjälihaksessa?.

Sitte suunnistin olutteltalle, ja siinä viivyin usijamman verran. Leuvat löi loukkua, ja piti lähtee vastavirtaan hakemaa juoksijoille kuuluva pyyhe, vaikka miehän en vaadittuja kilsoja juossukkaan.

Sitte alko kylmänvilakka Vesan ja Olan oottelu. Lisärätithän oli autolla ja auto säpissä ja säpin avaimet Vesalla.

Paikallista pootijumiporukkaa.

Sieltä ne "pojat" tuli molemmat maaliin. Olli voitti ylivoimasesti M60-sarjan ja Vesaki oli viijentenä omassaan. Molemmilla puolikas juoksumatkoina.

Matleena voitti myös oman 8km:n tyttösten sarjansa. Mikko ja Matleena oli pyöräpeleillä kisapaikalla. Petrin ja Mikon tuloksia en pinellä ettimisellä löytänny ja pääkopan tän hetken rajalliset voimavarat ei riitä isompiin ponnisteluihin.

Senverta nyt maanantaina ponnistelin, että nilkuttelin Varmasijasta hakemaan 20 kappaleen pillerisatsin. Ola tokas mörskälle tullessani, että "otit sitte vaan kolmen päivän kuurin".....heh....ku näki tuon "vähäsen" pillerimäärän.

Kyllähän myö eilen iltasella vielä nilkuteltiin Olan voittojuhlija ja Uunon tappijojuhlija viettelemää Kiinanmiehen kuppilaan. Sieltä sitte nilkuteltii mörskälle takasin kuitenki suupielet hymyssä ja tennarit ja silmät enempi ja vähempi vinossa vähän myöhempänä.

No mukava oli "mierdaa" jutella ja kuunnella....heh...hyvät oli jutut eilen päivällä ja illalla ja mukavat oli jutut.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.
 

2 kommenttia:

  1. Voi harmi. Tekniikkapuoli onkin pelannut isommin reistaamatta aiemmissa kisoissa. Voimansiirtopuolen vialtahan tuo kovasti vaikuttaa. Olisko syynä viiskymppisen voimakas moottori ja kuuskymppisen vetoakselit?
    Pärjäilehän itsesi kuntoon, toivoo Pate.

    VastaaPoista
  2. Joopa, ei voi ennää sanoo, että "hyvä tekniikka". Ne ajat on jo useamman kymmenen vuuven päässä. Vetoakselistossa on väljää ja laskeroinnit sökönä. Moottorikii on kyllä välillä yskähelly siihen malliin, että paremmalla aivokapasiteetilla varustettu yksilö ois nakannu hanskat kaivoon ja hypänny ite perässä...heh...KUNNOSSA KYLLÄ OLLAAN, mutta nyt vähäsen huonommassa. Kärvistelemisiin. Toivoo Uuno!

    VastaaPoista