torstai 23. helmikuuta 2017

Kankee ja jäykkä ilta

Hyvin on uuvellaki "mörskällä" viihtynny, vaikka Uunon loppumaton hinku on tuonne ulos vinkumaan.

Aamupäivällä lähin aamukahveelle ja samalla testasin yhteensä reilun kahen kilsan matkan jolkotellen tuota vasurikinttuu. "Outohan" se vielä on ja viikonlopun Torreviejan puolimara jääpi suosijolla vällii.

"Tauluu" vähän kihelmöipi siihen malliin, niinku se ois jotaki valohoitoo tänääki saannu jonkunmoisen annoksen, vaikka se koko päivän paisteli ohkasen usvaverhon takkaa.

Iltapäivällä sitte raijasin kankeen viis kerrosta alemmas ja istutin itteni satulan päällä olevan geelilämiskän päälle ja lähin polkemaa ilman suurempija päämäärijä.

Etugummi ohjasti miut Carrefourin ohitte Crevilenten tielle ja Los Montesiinosiin. Kylän läpi ajoin kokonaan, mutta sitte koukkasin takasi Torreviejaan mänevälle tielle, ku kettinki ei ennää suostunnu nousemaa suuremmalle kiekolle. Olin sotkennu keskimmäisellä jo lähes Carrefourista saakka, vaikka oli myötätuuli.

Kilsan verran tuulettelin loivaan alamäkeen Los Montesinosista, mutta sitte oli jo omat lömmöt noussu liikaa ja toppasin Kankeen ja väänsin kettingit vängällä suurimmalle eturattaalle.

Vauhti nousi operaatijosta johtuen lähes kymmenellä kilometrilla ja omat lämmöt laski liki satasesta kolmeenkymmenään seittemään.

Mörskälle ku sitte selvisin, ottasuonet pullollaan kanniskelin Kankeeta taas pakolliset viis kerrosta ylöspäin, ja saman talon vanhamuori pyöritteli päätään ku alakerrassa tuumailin, että tän "bicicleetan" kanssa on vähän vaikija asuva viijennessä "nivelessä".

Miulla oli vielä tarkotus lähtijä illansuussa kävelylenkille, mutta se ajatus häipy päästä, ku käin suihkussa ja sen päälle laitoin perinneruokaa, eli tonnikalaa riisihetekalla. Riisihetekan jälkee alko toinen hetekka vejellä kovasti Uunon raihnarunkoo puoleensa kovenevalla voimalla.

Mukavan letkee päivä, ja kankee ja jäykkä ilta.

2 kommenttia:

 1. Ei vain näy tulokset ilmaantuvan Torreviejan puolikkaalta, kuvia katselin ei näkynyt uunoa.
  Itsellä viimeksi keskiviikkona harrastettu ulkoilua, ei talvikelit innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei näkynny, eikä näy varmaan seuraavanakaan viikonloppuna Cartagenassa ainakaan juoksemassa. Parina perättäisenä päivänä "testailin" koipee 2,3km ja 3,3km. Ei toimi. Kävellä jo pystyy, mut pikku pätkissä tehystä 3,3km:sta on pitkä matka 20km:iin. Huomenissa jos jotaki jaksas kirjotella. Koitahan jaksella!

   Poista